Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General X-Plane Discussion
    • General Discussion
    • File Library Submissions
    • Help!?!
    • Communal Links
    • Screenshots
    • Videos
    • X-Plane News [Official News]
    • X-Pilot Features
  • Developers
    • Gizmo Development
    • Plugin Development
    • UDP Development
    • Aircraft Development
    • Scenery Development
  • Commercial Vendors
    • IXEG
    • Maxx-XP
    • TorqueSim/AFM
    • Uncle Jack Simulations
    • Hot Start
    • Attitude Simulations
    • ITX-Designs (Formerly Icarus)
    • Leading Edge Simulations
    • X-Scenery
    • PilotEdge
    • RealScenery
    • JRollon
    • JGX-Designs
    • Real Environment Simulations
    • X-Plugins
    • 4Forces
  • Miscellaneous
    • Hardware
    • Software
  • X-Plane 101
    • I'm New To X-Plane!
    • Best of the Best!
  • Workshop
    • 3D Shop
  • Add-On Reviews
    • Reviews

Categories

  • News
  • Aircraft
  • Scenery
  • Plugins
  • X-Pilot Website
  • Sales & Deals
  • General Information

Categories

  • Aircraft
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Gliders
    • Heavy Metal
    • Helicopters
    • Mega-Planes
    • Seaplanes
    • VTOL
    • X-Planes
  • Scenery
    • DSF Scenery Packages
    • Objects
    • Misc Scenery Resources
  • Liveries
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Helicopters
    • Heavy Metal
    • Vintage
  • Plugins and Utilities

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 17 results

  1. Pushing the "back" button on the map page options displays the checklists page. It's not possible to go back to the original page. Exiting the checklists page goes back to the map screen with the options menu. Changing the pages with the outer knob does work but does not restore the correct map page. Holding the CLR button brings the display back to the same map page + options - not to the original map page. (it's probably a known bug, I'm reporting it, just in case ) ---- Also, it might not be related, but when loading another plane after the Pocket Rocket, the G1000
  2. I recently purchased the tbm 900. The plane is good, however we have some stutters. Now this is the latest version of the tbm 1.1.4 and I'm using xplane 11.31. I can assure you it's a fresh install of xplane 11 with no other add on installed except the tbm. Please provide a solution. I have attached 2 pics one with the default cessna and the other with our beloved tbm 900, check the data output graph.
  3. Hi, On cold start the G5 is partially displayed with all the swiches on the OFF position. The 2D display shows the same issue. I'm using XP11.32r2 (beta) on Windows 10. [system specs] (as a side note, the UI font for the maintenance screen is a bit small in 1440p. Graphics settings:
  4. As the title says: the copilot 3D model is visible in the exterior view with the weight set to zero in the aircraft configuration screen.
  5. Hello, I ran into an issue today on stream, I had an engine fire, and managed to land in the end, but that's not the issue, The Issue is that the fire didn't show up in the maintenance manager (but the tire blown did). here is the video of what happened https://www.twitch.tv/mrtchou/clip/StormyBigManateeCoolStoryBro and once on Ground I went for the damages and found nothing in the maintenance manager. the failure was only in the failure window but nothing was broken. (except a tire blown) you can find attached the log.txt file that I saved. Poof log.txt
  6. Hello, here is what i found, i forgot to put the crashbar down last time i used the tbm, naturally the battery was dead when i came back the day after. But pressing the button to close the rear door still worked and in a strange manner the dor closed instantly and a second press on the close door button would open it up again. Here is the video of this from my stream. https://www.twitch.tv/videos/v339829546?t=248s as the system to close the door is electric, i guess the button shouldn’t have any action in case the battery is out of service.
  7. Hi there folks! Just installed LPMA Madeira scenery for XP10 and followed all the instructions. But I get a bug on the runway, the column-runway section is 10ft above the ground level and can't use full lenght. I got "Runways follow terrain countours" ON as the readme file specifies. Has anyone had this bug or knows a quick way to fix it? Cheers! NOTE: my hard disk is running outta space and couldn't install the mesh scenery of madeira. Could that be the file missing which leads to this issue? Here are some download links if are required... Scenery (http://www.xpfr.org/?body=scene_accu
  8. I love this plane..but the 1.5 version for XPlane I have no control over the Heading nob or the Altitude nob? I am Using: iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2015 4 GHz Intel Core i7 32 GB 1867 MHz DDR3 AMD Radeon R9 M395X 4096 MB macOS 10.13.4 Xplane 11.11. (64 bit) X55 Saitek Pro Rhino Stick X55 Saitek Rhino Throttle
  9. Hi Litjan, Been having some excellent flights in x-plane's vr with the rift. This last release (Feb 26), v4 has a small problem with the handsets/touch controllers. (a new fix for the vive headset, v5 was released today, but I am going to wait for v6 or 7 by tomorrow since they say they will skip 6 for some unknown reason!) The touch controllers are visible, but do nothing. I loaded another ac and there was no problem, they worked fine so this may be indigenous to IXEG. If you need some logs or whatever, let me know and I'll load er up, then attach here. fyi, despite havin
  10. Bug report! This happened again when I tried to switch on the autopilot. see screenshot First I decided to continue the sector manually but other weird things happened such as the landing lights where not responding to the switches any more so I binned it, restarted the sim and it worked again in the next attempt. No biggy but another 40 minutes of time lost. Hope you can find a fix for this!
  11. Hi everyone, I've recently purchased IEXG 737 from X-Aviaton website - version 1.2, running on X-Plane 11 Mac OS. Everything was running smoothly. After some testing, I went to update to AIRAC 1710. I have a Navigraph subscription, so I downloaded "iexg737classic_native_1710" and copied the folder "fmc_data" to "/X-Plane 11/Aircraft/X-Aviation/IEXG 737 Classic/" overwriting the old fmc_data (which I backedup just in case). When I try to create a new flight with iexg737, I receive the following error: "There was a problem processing a GLSL pixel shader..." like it is a Graphic ca
  12. I was doing a flight today with the following routing. It was the second time flying this arrival and both times I ran into the exact same problem: KCVG BNGLE4 BNGLE RIKLE WWSHR DORET J584 SLT FQM3 KEWR (ILS04L) I was flying without ATC so I entered a couple of altitude restrictions on the arrival while in flight. The altitudes I used were based on the "Expect" notations on the chart at RACKI (13000) and SWEET (7000). Both altitudes seemed to work fine after pressing EXEC. This arrival has a vector section after SWEET which seemed to work correctly. LNAV and VNAV was still eng
  13. Hi all, I bought IXEG couple days ago and have been flying it extensively and thoroughly enjoy every minute of it. However, there is some weird stuff going on when I did my test flight earlier. First, I tried shutdown the left engine in flight. This results in an odd display of PFD as shown below. Despite repowered the fail engine main bus by APU doesn't solve the issue. In addition to the issue above, I found that the stab trim brake doesn't work. Move the control column in an opposite direction to trimming doesn't stop the trim. Lastly, I often received a duct overheat light d
  14. Hi, I don't know if it is the right section, as it is more about a request: Your camera system is wonderfull, I'm the total master in my cockpit. The only thing is when i click on my joystick to choose an IXEG preset view, I have then to wait for 2 seconds for being able to move with the mouse, because the movement is not instantaneous. I know it is only 2 seconds, but when it is hundred times in a flight, it can be kinda irritating. Would it be possible either have the mouse to be n°1 priority for movement and override the preset view buttons and to be able to take control immediatl
  15. Hi guys, since i updated to SMP v3 i noticed that there are no more shadows on the ground. I checked the clouds shadow box and still no shadows. Anyone of you had noticed that??? I'm running x-plane 10.41 and ge force gtx 770 2 gb. Thanks. Mau v3 v2.1
  16. I've been trying to eliminate an annoying plane characteristic - the plane pitches up or down without any apparent reason, either with autopilot on or off. Using x-plane 10. Changed joystick sensitivity to linear and pitch to most smooth. Happens on landings and during flights so when tracking an altitude or vs, the plane has to hunt to find its way back to stable flight. Maybe it's just a characteristic of x-plane GA 172??
  17. Didn't see these - sorry if repost FMS Unable to get External Ground Power Unable to get any additional information on the MFD Menu (eg. NAVAIDS, AIRPORTS) MISC. Engines seem way more powerful - usually to taxi I need around 48% N1 and now it's moving with only a little power added Blurry (barely readable) readouts (tested with night) Note: I did not actually fly as I was concerned about the engine power Windows 7 64bit NVIDIA GTX 580 (latest drivers) 10.03 b10 HDR on with FXSAA Shadows - Global Medium My biggest concerns are with the FMS and engine power
×
×
  • Create New...