Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bugs'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General X-Plane Discussion
    • General Discussion
    • File Library Submissions
    • Help!?!
    • Communal Links
    • Screenshots
    • Videos
    • X-Plane News [Official News]
    • X-Pilot Features
  • Developers
    • Gizmo Development
    • Plugin Development
    • UDP Development
    • Aircraft Development
    • Scenery Development
  • Freeware Projects
    • XMidiCtrl
  • Commercial Vendors
    • 4Forces
    • Attitude Simulations
    • Hot Start
    • ITX-Designs (Formerly Icarus)
    • IXEG
    • JGX-Designs
    • JRollon
    • Leading Edge Simulations
    • Maxx-XP
    • PilotEdge
    • RealScenery
    • RealSimGear
    • Real Environment Simulations
    • TOGA Simulations
    • TorqueSim/AFM
    • Uncle Jack Simulations
    • X-Plugins
  • Miscellaneous
    • Hardware
    • Software
  • X-Plane 101
    • I'm New To X-Plane!
    • Best of the Best!
  • Workshop
    • 3D Shop
  • Add-On Reviews
    • Reviews

Categories

  • News
  • Aircraft
  • Scenery
  • Plugins
  • X-Pilot Website
  • Sales & Deals
  • General Information

Categories

  • Aircraft
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Gliders
    • Heavy Metal
    • Helicopters
    • Mega-Planes
    • Seaplanes
    • VTOL
    • X-Planes
  • Scenery
    • DSF Scenery Packages
    • Objects
    • Misc Scenery Resources
  • Liveries
    • Business Aviation
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Helicopters
    • Heavy Metal
    • Vintage
  • Plugins and Utilities

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. As the title suggest, when i load the aircraft, is bugged for some reason. All started this morning, and when the load endend, this is what i saw: (see the image attached) I don't know why. I can't use the aircraft, i can't walk inside or around and all of the systems don't work.
  2. Hi all, I'm posting this under the bugs section as I've searched and cannot find an answer. I've found that at night when using the digital engine gauges, the outer green reference makers are missing for the EGT, and Engine 1 N2. The inner digital readouts are fine. Works fine in the day though. As an aside, the VOR/NDB needles don't move from their parked position, yet the DME digital readouts x2 work when in range of the ILS/VOR? I've tripled checked that the relevant switches are where they should be. Will the next patch update include the fuel remaining prediction in the FMC for the destination airport aswell? I apologise if this sounds like a gripe list, but nothing could be further from the truth, this product has been lauded since launch both for it's fidelity and the developers' customer relations, and I've always been sceptical of over wrought claims in the past. How wrong I was! This product if anything has been undersold. Fantastic, honestly, Fantastic. Keep it up. Oh and did I apologise if my post sounded like a complaint?
×
×
  • Create New...