Jump to content
louism

Installer error for DC-3

Recommended Posts

At the end of the download process the installer pops a message saying:

Unable to download component Douglas DC3: Component file version does not match.

(abort) (retry) (ignore)

I retried and the same error pops again.

Any guidance please?

Thanks!

 

1746200112_Annotation2020-04-03155331.png.fcf1d72d94203e2d2c5c8cd7d8389db1.png

Annotation 2020-04-03 155331.png

Edited by louism
Get image out of middle of post...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've notified Cameron about this.  He should have an answer for you as soon as he's available.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Goran_M said:

Are you using a current installer?

Yes it's a fresh download for me too. Thanks for notifying Cameron Goran.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reported via X-Aviation support. 

Have since tried an older installer I had on external drive (same version number I think), which gave some errors concerning the inability to copy 3/4 DLLs from Gizmo but did ultimately install the DC3. One minor issue discovered during short test: cannot open cockpit/cabin door (the hotspot is there, it can be clicked, it moves but the door stays shut). 

In short: yep, much be an installer issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I finally got an email saying my ticket was created 3 to 4 days ago. But still no news from support. Did anyone get the problem solved?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you received a response, you should get an email from support shortly.  It depends on how busy it is.  Keeping mind, with self quarantine going on, a lot more people are home and flying X-Plane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the same problem, i thought i was doing something wrong so i reinstalled like 10 times but good to know its not me!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Skymatix @louism @lupedelupe @Webbe

This was a really tough one to track down. After running several variants of Windows, I think I've finally found what was causing this. New installers are now up for Windows on the server. Please re-download and try again. This was not affecting all Windows users, and affected no Mac users.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/26/2020 at 5:15 PM, Cameron said:

@Skymatix @louism @lupedelupe @Webbe

This was a really tough one to track down. After running several variants of Windows, I think I've finally found what was causing this. New installers are now up for Windows on the server. Please re-download and try again. This was not affecting all Windows users, and affected no Mac users.

It worked @Cameron. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/26/2020 at 11:15 PM, Cameron said:

@Skymatix 

This was a really tough one to track down. After running several variants of Windows, I think I've finally found what was causing this. New installers are now up for Windows on the server. Please re-download and try again. This was not affecting all Windows users, and affected no Mac users.

Thank you sir !
I will try it today

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...