Jump to content

DeshMindER

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DeshMindER last won the day on September 15

DeshMindER had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About DeshMindER

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. DeshMindER

    Throttle Issue

    I just found the culprid for that one as well!! but is not a problem with the Ixeg, is with all planes. I'm reporting right now to laminar. Quick fix for now: Press the button for "Nosewheel steer toggle". After you press this button, everything will work fine. The default button for that is on the left of throttle, move that switch forward and it will enabled it and it will stop shaking/moving it around. I'm reporting to Laminar as we speak EDIT: I found that if you remove that assignment "Nosewheel steer toggle" for button 3 "forward" and restart X-Plane, the problem is gone.
  2. DeshMindER

    Throttle Issue

    That's funny, I came here 2 minutes after you posted for the exact same problem. I just bought the HOTAS. After try and error, I found that XUIPC from the plugins was the culprid. Remove it to test it. If that solves it for you, downgrade to a compatible version. I'm using 2.0.4.4 now. (2.0.5.9 is not compatible for instance).
  3. The bug is also fixed for me. Thanks!
  4. Just to let you know that I've updated Gizmo and I'm still having the same error. Let me know if I can be of any assistance.
  5. @Litjan Would this be the fix? Thanks https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2023364551286430&id=1624509901171899
  6. Oh Jan, I was just reporting it. I´m very patient, take as long as you need. No worries. Thanks
  7. I know you guys are looking into it, but, I'm also having this issue above. I did a clean Windows installation yesterday (installed new SSD) and the only plugins that I have installed except aircrafts (SSGE195, FFB767, FFA320) are SkyMaxx and RWC. Everything installed a clean copy, even X-Plane. Not restored any plugins, settings or sceneries yet. If I go into Developer -> Reload Aircraft, the IXEG loads correctly. However, it loads the IXEG with everything running... not cold and dark :-( For me, sometimes I can't load IXEG correctly even after a fresh XP11 run.
  8. DeshMindER

    [Merged] xEnviro

    My apologies. This is merely something visual, but I was already looking into SkyMaxx for other critical reasons and this only adds to it, but I think I need to upgrade my graphics card to support it with good settings, since I only have a GTX 960. After I got X-Plane 11 I had fps issues and had to upgrade the motherboard/cpu in July because of my old processor. Thank you sir. Thanks Jan for the quick reply as well. This is a great product!
  9. DeshMindER

    [Merged] xEnviro

    Hi! I use xEnviro and I've noticed that the raindrops on the windshield would be something of a hit and miss when it was raining. Today I actually found out the issue. I think the issue may be with iXeg since the 757 works at the same location and time. The raindrops only work if I'm underneath the white area of the map, which I think it's a representation of the clouds. I've attached screenshots. On both prints, it's raining outside (it's hard to see from the still pictures). Thanks!
×