Jump to content

idm54

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About idm54

  • Rank
    Newbie
  1. Hi @DeshMindER hopefully you can help as I've tried your mod a couple of times but keep getting a vrconfig parsing error message once I load the aircraft. I have the SimlabsVR mod and followed the instructions for amending the cockpit obj file. Other issues i found was that the windscreen scratches have a prominent opaque square around them when I have the mod installed. Any pointers will help as I find this type of mod ideal when in VR. Cheers Ian
  2. After messing around removing plugins manually and not doing it fully, I found numerous tips for using XOrganiser. The app made disabling plugins soooo easy and although not using its other functions for scenery and preferences, it looks a worthy purchase for $10. Anyway, after disabling all the plugins noted by Sebastian then basically all of them bar WT3, I was still getting issues so decided to reinstall IXEG and that sorted it. Since doing the reinstall I've carried out 2 check flights with all the plugins and my normal external apps running and all was fine.... Thanks for your inp
  3. HI Sebastian Many thanks. I've cleared out the plugins highlighted and all seems stable just sitting parked at KSLC for 20-30mins, so about to do a quick hop to KBOI to see what happens. Will update when I find the culprit
  4. Hi all, I have recently bought WT3 and have been using it successfully with Zibo & SSG 748 for about a month now. Last night I brought out my IXEG 73, which i had’nt flown since before I bought WT3 and have now started to get CTD when using this aircraft. Apart from some sceneries the last thing I installed since I last flew IXEG was WT3. So I removed WT3 by taking out the CJS folder from XPlane 11 root and also the 2 plugin folders. Once this is done I can fly my IXEG with no issues. Having a play around to find some clues, I have loaded the WT3 folders back into XPlane and
×
×
  • Create New...