Jump to content
Sign in to follow this  
cpuwolf

v1.1 IGNITION always auto at beginning

Recommended Posts

I found a bug in V1.1. IGNITION always auto at beginning even if you leave it off in last flight

zbmate_com_obs_addon02 2018-11-07.jpg

Edited by cpuwolf

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, birdy.dma said:

See page 8 of the Quick Start Guide.

what you mean? why last time I set off, and restart XP, it is auto again

Share this post


Link to post
Share on other sites
what you mean? why last time I set off, and restart XP, it is auto again
;-) in your OP you did not state that you left it *off*.
That makes the difference..


JetNoise

Gesendet von meinem SM-T810 mit Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

and it is now confirmed ;-)  Ignition switches back to AUTO, even when the a/c is left with IGNITION to OFF

JetNoise

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, JetNoise said:

and it is now confirmed ;-)  Ignition switches back to AUTO, even when the a/c is left with IGNITION to OFF

JetNoise

great thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are other things that don't get saved as well like the G1000 state is always in default configuration, but I'm pretty sure it used to save the G1000 state in the initial versions but then it kinda stopped working. Since I have no RL experience with G1000 I don't know how it should behave but it's just something I noticed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you manually set the IGNITION switch to OFF, it should stay off -- just like the real aircraft, I would think.  Certainly, that's what I would prefer, even if the switch should normally be in the AUTO position.  I don't want the aircraft code to "help me out" with things like that.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/10/2018 at 5:07 AM, cwjohan said:

With v1.1, I observed IGNITION stay set to OFF between startups of X-Plane.

not always, I give you several days to keep eyes on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/11/2018 at 11:50 PM, cpuwolf said:

not always, I give you several days to keep eyes on it.

Yes.  Seems most of the time it stays where I set it.  Sometimes or often goes to AUTO.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, cwjohan said:

Yes.  Seems most of the time it stays where I set it.  Sometimes or often goes to AUTO.

thank your for  confirmation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×