Jump to content

lord_helmet

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About lord_helmet

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

1,821 profile views
  1. Love to see the old Saab getting an update! Great job. However I get this when turning on the batteries. Any ideas what causes this? EDIT: It only seems to affect annunciator lights and not the flight displays.
  2. Kind of wish I hadn't installed 1.0.6. 45 minutes into my flight it erroneously says I haven't activated and shut everything down. Not cool. Insanely annoying.
  3. Never had this issue before I installed 1.0.6. Now I just had one mid-flight. Extremely annoying. Really hope they fix this ASAP.
  4. Hello! I can't recall when I installed and activated skymaxx 3.2. Everything has been working fine. However on todays flight I get an activation pop-up for Skymaxx. I just clicked it and it activated fine. However it resetted my dear IXEG to cold and dark. Not all that fun as I was cruising at 35000... Needless to say the flight turned out to be an interesting one... What causes this? It was highly annoying and I really hope it doesn't do this again. Regards, Richard Johansson
  5. After lots of helps and tips from the author of the app I seem to be up and running! Nice tool!
  6. I am running W7 ultimate x64. How would you like me to send the log.txt?
  7. Hello, thanks for the swift reply! Completely turning off the firewall doesn't help. Regarding seeing the app in the X-plane menu I suppose you mean in the plugin-menu? If so, yes I can see it there. My system is a 3770k with 16 gb ram and a GTX780.
  8. Hmmm.. for some reason I am unable to connect to the app... even though I've opened the port mentioned. Everything seems to be in order but it still doesn't work... any ideas?
  9. You dont't happen to be using the Dispatcher tool also? It seems to happen most often for me when I use those two. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  10. I have this exact issue myself! And when it happens I can't switch back to real weather for a while. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  11. First I would like to congratulate the team behind the Saab for a tremendously enjoyable aircraft. I've got some 18 hours and about as many landings in the bird now. Right now it's the only thing I fly (and I am not even just using X-plane) I'm really beginning to get the hang of flying it, and I'm enjoying it immensely. However I've come across some issues. Don't know if I am alone experiencing this but here goes: 1. Turning off HDR, the taxi and landing lights no longer illuminate the ground (I just noticed this as I always use HDR). 2. With HDR on I get texture flickering if I look to
  12. But if the GPU is at fault, shouldn't I get this behaviour from every plane I got? This only happens to the Saab.
  13. Naah, don't think so. I am flying in a desolate region using a 3gb gtx780. Not even using half the memory according to the rendering screen. However, could it be a memory leak? Skickat från min Nexus 4 med Tapatalk
×
×
  • Create New...