Jump to content

737 sounds in VR not working at all


Recommended Posts

Hi folks,

after a long time without flightsim, I decided t do a fresh install of the latest 737 version as iit is today in the x-aviation store.
I am also running the latest 11.52 RC along with a HP Reverb headset with all latest versions of steamVR and WMR for steam VR.

I have also installed GIZMO 2.0 as well as tried the "old" stable gizmo.

My problem: I do have sounds in 2D but whatever I have tried, I did not manage to get working sounds in VR.

This only happens with IXEG 737, no problems at all with any otheer airraft.

Any idea?

 

 

Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, xplana said:

Hi folks,

after a long time without flightsim, I decided t do a fresh install of the latest 737 version as iit is today in the x-aviation store.
I am also running the latest 11.52 RC along with a HP Reverb headset with all latest versions of steamVR and WMR for steam VR.

I have also installed GIZMO 2.0 as well as tried the "old" stable gizmo.

My problem: I do have sounds in 2D but whatever I have tried, I did not manage to get working sounds in VR.

This only happens with IXEG 737, no problems at all with any otheer airraft.

Any idea?

 

 

Try this:

Update and VR ? - TBM 900 - X-Pilot (x-pilot.com)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...