Jump to content

X-Aviation Prompt Login, Then Game Shuts Down?


Recommended Posts

I downloaded AFM G5 Instruments.
I completed the installer and placed the file in the aircraft folder of my
choosing.
When I loaded X-plane 11 and the selected aircraft, X-Aviation prompts me
to sign in via my email and password. After I sign in, the game exits.

What is wrong?

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

debug:    0.834: Firmware v18.02.21.1358
debug:    0.847: X-Plugins OBJ8 Loader v15.01.11
debug:    1.076: * gxt.refresh()..
debug:    1.083: gxt: AutoLoading..
debug:    1.084:   gxt.load: Console
debug:    1.085:   gxt.load: ToolTray
debug:    1.086:   gxt.load: HotFix
debug:    1.087:   gxt.load: Mute
debug:    1.088:   gxt.load: Preferences
debug:    1.089:   gxt.load: RebootButton
debug:    1.090:   gxt.load: GateKeeper
debug:    1.092: X-Aviation Licensing: Load license..
debug:    1.092: X-Aviation Licensing:  404: license database
debug:    1.092: X-Aviation Licensing: Empty license file.
debug:    1.093: IPC v20.04.01
debug:    1.093: IPC Load complete.
debug:    1.093:   gxt.load: MAXX_RWC
debug:    1.094:   gxt.load: LuaGC
debug:    1.095:   gxt.load: Shell
debug:    1.096: gxt: Completed AutoLoad.
debug:   26.425: --- -- - -- --- -- - -- --- -- - -- --- -- - -- --- -- - -- ---
debug:   26.428: Firmware v18.02.21.1358
debug:   26.441: X-Plugins OBJ8 Loader v15.01.11
debug:   26.639: * gxt.refresh()..
debug:   26.647: gxt: AutoLoading..
debug:   26.648:   gxt.load: Console
debug:   26.649:   gxt.load: ToolTray
debug:   26.650:   gxt.load: HotFix
debug:   26.651:   gxt.load: Mute
debug:   26.652:   gxt.load: Preferences
debug:   26.652:   gxt.load: RebootButton
debug:   26.653:   gxt.load: GateKeeper
debug:   26.654: X-Aviation Licensing: Load license..
debug:   26.654: X-Aviation Licensing:  404: license database
debug:   26.655: X-Aviation Licensing: Empty license file.
debug:   26.655: IPC v20.04.01
debug:   26.655: IPC Load complete.
debug:   26.656:   gxt.load: MAXX_RWC
debug:   26.656:   gxt.load: LuaGC
debug:   26.657:   gxt.load: Shell
debug:   26.657: gxt: Completed AutoLoad.
debug:   26.658: X-Aviation Licensing: End User.
debug:   26.658: Not a Verified X-A Developer. I cannot load your scripts. Sorry.
debug:   64.049: X-Aviation Licensing: Auto license update is on.
debug:   64.050: X-Aviation Licensing: Always update is on.
debug:   64.050: X-Aviation Licensing: Requesting license update..
 

Edited by Kavontae
Let me know if this is not the file you are asking for. Thank you.
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
17 minutes ago, Cameron said:

That's not your log.txt file.

 

17 minutes ago, Cameron said:

That's not your log.txt file.

 

Log.txt

Edited by Kavontae
I believe the attached log.txt is what you're seeking. Thank you
Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

I have exactly the same problem running x-plane 11 on my MacBook Pro.  I bought 2 AFM G5's from X-Aviation and want to install them in a Cardinal RG bought from Carenado (which is running fine now).  I had to update the Gizmo64 plug-in (latest version on their website) for the Cardinal to work.  The G5 install into the main X-Plane folder went fine and the subsequent install into the Cardinal folder appeared to as well.  No new Cardinal G5 showed up (should it?) in X-Plane, but a Skyhawk G5 did.  When I start a new flight with either plane, the activate License popup appears.  When I enter my X-Aviation name and PW X-Plane immediately quits as soon as I hit "Activate".  What do I do next? I am new to X-Plane/X-Aviation and want to configure a plane similar to my real one.  It doesn't look like this activate license issue was resolved.  Please help.  I have tried to contact X-Aviation through their support link and a ticket is opened, but I am told the only way to get a response is through this Forum.

 

Last line of the log file says X-plane crashed because of the Gizmo64 plugin:

0:06:40.291 G64: debug: No license for: (afm.GarminG5)
0:06:40.291 G64: debug: DRM: Showing window for update..
--=={This application has crashed because of the plugin: Gizmo64}==--

What Gizmo64 plug-in works?

Edited by GreggR177
Link to post
Share on other sites
5 hours ago, GreggR177 said:

I had to update the Gizmo64 plug-in (latest version on their website) for the Cardinal to work.

Why? Gizmo has nothing to do with Carenado products. Try running the G5 installer again and selecting the stable build if you're having issues with the beta.

5 hours ago, GreggR177 said:

No new Cardinal G5 showed up (should it?)

No. Installing into the Cardinal will allow the 2D popups of the G5 to occur straight away, but if you actually wanted to get it into the 3D panel it's a lot more involved and likely not something you'll be able to do without the source 3D files from Carenado (which I don't think they'll give). Best route would be to request they add it to their product as an option.

5 hours ago, GreggR177 said:

When I enter my X-Aviation name and PW X-Plane immediately quits as soon as I hit "Activate".

What happens when you try to activate with the C172 G5 aircraft?

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, GreggR177 said:

thanks for responding....when I enter my X-Aviation name and PW using the C172 G5 aircraft, X-Plane quits immediately when I hit "activate".  The same response I get when using the Cardinal.

Any firewall or anti virus?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...