Jump to content
Sign in to follow this  
b1bmsgt

CTD problems IXEG 737

Recommended Posts

Whenever I try to use the IXEG 737 it works fine for 5 minutes or so and then suddenly stops working and causes a CTD. Windows event viewer gives me this:

 

Log Name:      Application
Source:        Application Error
Date:          6/25/2020 13:24:37
Event ID:      1000
Task Category: (100)
Level:         Error
Keywords:      Classic
User:          N/A
Computer:      DESKTOP-CHJEBOC
Description:
Faulting application name: X-Plane.exe, version: 11.0.50.23, time stamp: 0x5ee8d76f
Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 10.0.18362.815, time stamp: 0xb89efff3
Exception code: 0xe24c4a04
Fault offset: 0x000000000003a799
Faulting process id: 0x2dd0
Faulting application start time: 0x01d64b11a63ca28e
Faulting application path: J:\1 - A XPlane 11 Vulkan Test\X-Plane 11 Vulkan Test\X-Plane.exe
Faulting module path: C:\WINDOWS\System32\KERNELBASE.dll
Report Id: 33e384bf-a985-4869-81f4-36843548793d
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="Application Error" />
    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>100</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2020-06-25T17:24:37.733284200Z" />
    <EventRecordID>73589</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>DESKTOP-CHJEBOC</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>X-Plane.exe</Data>
    <Data>11.0.50.23</Data>
    <Data>5ee8d76f</Data>
    <Data>KERNELBASE.dll</Data>
    <Data>10.0.18362.815</Data>
    <Data>b89efff3</Data>
    <Data>e24c4a04</Data>
    <Data>000000000003a799</Data>
    <Data>2dd0</Data>
    <Data>01d64b11a63ca28e</Data>
    <Data>J:\1 - A XPlane 11 Vulkan Test\X-Plane 11 Vulkan Test\X-Plane.exe</Data>
    <Data>C:\WINDOWS\System32\KERNELBASE.dll</Data>
    <Data>33e384bf-a985-4869-81f4-36843548793d</Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
  </EventData>
</Event>

Does anyone have experience with this? I really love the aircraft and would like to use it, but it won't let me!!

 

Russ

Share this post


Link to post
Share on other sites

how repeatable is the event.  Does it happen at exactly the same time?  or about the same time? etc.  Also, if you can repeat it and then post the X-Plane log file (Log.txt in the X-Plane root folder) that would be a good data point also.

-tkyler

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, thanks for the reply! It happens every time I try to use the aircraft. Usually happens as I'm setting up the cockpit. Not sure if it happens at the same time all the time. Never happens with anything else. I'll try it again and post the log file. (forgot all about it...)

 

Russ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, that didn't take long... X-Plane stopped working just after Better Pushback asked me to set the parking break and as engine number 1 was almost finished spooling up. When it happens, everything stops moving, the sound stops, and a few seconds later you get the window stating that X-Plane has stopped working.

Attached please find the log.txt file.

 

Thanks for any help you may be able to offer. I really love the aircraft and would like to fly it, but I've never been able to get it off the ground...

 

Russ

 

 

 

Log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

By the way, I spent a few weeks in San Antonio back in 1977... Lackland AFB, to be exact!

 

Never made it to the Alamo...

 

Russ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just downloaded Beta 13 and thought I'd try it. Also tried it without using Better Pushback. Once again the sim died as the number 1 engine had almost stabilized at idle. Don't know if that's significant or not...

 

Attached is the new log.txt.

 

Russ

Log.txt

Edited by b1bmsgt

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're asking for support of a commercial product in a general discussion forum. It's probably not helping the exposure of your issue for the devs who need to see it.

There's an IXEG support forum here. You should use it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...