chadryan

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About chadryan

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

895 profile views
  1. I also could not turn during pushback. In XP10 Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. I fixed this by uninstalling, deleting the IXEG 737 aircraft folder, then re-installing
  3. Engine Start, is it real enough??

    I want to come to your house to play haha Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Low oil temp on descent

    Is it normal for the oil temp to dip below 0 when throttles are at idle during descent? I noticed this today and was curious.
  5. HUD unavailable?

    There has never been an HUD announced that I'm aware of.
  6. some thoughts and questions from an avid FF user

    I haven't been using VNAV as there are still some bugs. I find three TOD is almost always too close to the airport. I do look forward to the bugs being worked out.
  7. Flight controls slow movements

    Are all of your hydraulic pumps on?
  8. Hydraulic Pressure

    I have also been sticking to using level change instead of VNAV as I've found the VNAV TOD is way too late in most cases
  9. Canadian Livery Request

    I would love to have the Canadian North one!
  10. Quick POS INIT?

    My understanding is that IXEG wanted to accurately simulate all systems. Since there is no quick alignment in the real world it doesn't exist in the sim. As was already said using the turn around state would work.
  11. Autopilot Issue

    Looking at the CWS setting lead me to the solution. The red bars on the CWS setting were all the way across due to a jostick config issue. Thanks for the help!
  12. Autopilot Issue

    No, I've got my hands off the controls when engaging AP. I'll try increasing my null zone a bit more.
  13. I'm probably just doing something wrong here but I can't seem to figure out what. Everything works perfectly fine if I'm hand flying. LNAV and VNAV are operating correctly etc. What happens is as soon as I engage CMD A I get the yellow CWS P indication, MCP changes to Speed hold, and I can't engage LNAV or LVL CHG. It doesn't matter if I'm in the climb or cruise. Any suggestions?
  14. IXEG 737 Progress Update - March 12th

    I personally appreciate the amount of time the IXEG team is putting in to ensure the release is as big-free as possible. Unfortunately I've had to stop visiting this forum as often as the amount of whining about the release date is irritating to read. Please grow up people, it will be released when it's released.
  15. IXEG 737 Progress Update - March 12th

    Thanks for the update!