Jump to content

jelder

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About jelder

  • Rank
    Member
  1. Ok, thank you for the quick response.
  2. I keep crashing to desktop when trying to launch a flight in the TBM. This is the last entry in my log: 2020-08-12 20:12:41 TBM900[except.c:171]: Caught EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION Backtrace is: 0 00007FF74A0F0937 D:\X-Plane 11\X-Plane.exe+0000000001090937 () 1 00007FF7494C2E44 D:\X-Plane 11\X-Plane.exe+0000000000462E44 () 2 0000000000000100 D:\X-Plane 11\X-Plane.exe+0000000000000100 () 3 0000000000000100 D:\X-Plane 11\X-Plane.exe+0000000000000100 () 4 000000956DCFF8B8 D:\X-Plane 11\X-Plane.exe+000000956DCFF8B8 () Log.txt
  3. I experienced another CTD tonight that looks like it was TBM related. I have attached my xplane log, but unfortunately I didn't grab the TBM log before I restarted the flight. I had just completed an hour long multiplayer flight with someone else in the TBM as well. I was taxiiing back to him at KTVL and then I crashed to desktop. The log shows a caught TBM exception. We run similar plugins (not a bunch), except that I have XPrealistic v2. Hope this helps you track it down. Jim Log.txt
  4. These are probably xplane induced errors in the latest beta, but thought I would report that the TBM seems to be crashing b10, here are a few lines from my log file: 2020-06-04 22:19:35 TBM900[helpers.c:1123]: Cannot stat D:\X-Plane 11\\Output\TBM900\charts.db\aeronav.faa.gov\1811: Access is denied. 2020-06-04 22:19:35 TBM900[helpers.c:1123]: Cannot stat D:\X-Plane 11\\Output\TBM900\charts.db\aeronav.faa.gov\1812: Access is denied. 2020-06-04 22:19:35 TBM900[helpers.c:1123]: Cannot stat D:\X-Plane 11\\Output\TBM900\charts.db\aeronav.faa.gov\1813: Access is denied. 2020-06-0
  5. Is there any update on this. Tried a multiplayer flight at night last night and it was unplayable. Again, both of us were in the TBM. The panel light flicker made it virtually unplayable. Would appreciate an update to know if this is being worked on. Thanks Jim
  6. Thanks for the quick response What I was trying to clarify is that this is not happening during shared cockpit, we are both flying separate TBM's in formation. Thanks again. Jim
  7. Just to be clear, we are each flying our own copy of the TBM using x-plane multiplayer via direct attach. We are not sharing airframes. I made sure it wasn't checked in the airframe manager and I have asked my friend to confirm as well. The issue seems to be even though we are not sharing airframes, or using smart copilot to do shared cockpit (although we have tried that and it works well), we seem to still have some type of cross connection between planes, i.e. the flickering panel lights. If I fly on my own, the panel lights work as expected. Thanks. Jim
  8. Experiencing some additional issue with the TBM in multiplayer. As previously reported, we seem to have some cross connections going on. After additional testing, the most problematic issue is the panel lights. If either of us turn them on using the dimmer knob, they flicker on and off. This makes it really tough to fly at night. It seems the planes are cross talking somehow for some of the datarefs but clearly not all of them? Thanks. Jim
  9. Just to be clear,we are not trying to do shared cockpit. We are both flying our own planes. It just seems there is some type of cross contamination of controls, similiar to shared cockpit or as if we were sharing the same airframe. Thanks. Jim
  10. We have been flying the TBM's multiplayer in xplane (we both have registered copies of course) with a friend and we are having issues. In general the planes are fantastic and we love flying formation. Not sure if this is an issue with the TBM or a general xplane issue, but we seem to have some cross connections going on. For example, on the ground if I turn on my GPU it will turn his off. Also, if I open my door, I see his open, but he stills the door closed from his cockpit. Also, there seems to be some cross linking of barometer settings. Not consistently, but occassionally when we cha
  11. I upgraded to 1.1.2 earlier today and about 20 minutes into the flight I received the "Aircraft not Activated" and everything shut down. My license key is up to date. Why does this keep happening? This is very frustrating. I will update to 1.1.3 and try again. Is there a log you would like me to send you or post?
  12. Moved to separate thread as requested.
  13. I am getting "Aircraft not Activated" and the engine shuts down immediately after landing. Throttle stops responding. Happened twice last night and once tonight. Repeated same flight and it did not happen.
  14. I am getting aircraft not activated messages in 1.08. Happened three times tonight. Is there a way to reactivate. Do I have to run the installer?
×
×
  • Create New...