Jump to content
bmonte

IXEG 737 update file not working

Recommended Posts

Hello, just tried to update the 733 and got the error in the screenshot. Can you help me fix it?

 

Cheers

X Plane 11 4.11r1 version , on Mac os Catalina

Screenshot 2020-05-23 at 22.16.13.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like you have updated to Catalina after already having the IXEG 737 Classic installed, which means your uninstaller is from old architecture that Apple no longer supports. In this situation you will need to take the following steps:

1. Go to X-Plane/X-Aviation folder and delete the following file: Uninstall IXEG 737 Classic

2. Go to X-Plane/Aircraft/ and delete the following folder: IXEG 737 Classic

3. Re-run the IXEG installer

That should have you back up and running!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Cameron said:

Sounds like you have updated to Catalina after already having the IXEG 737 Classic installed, which means your uninstaller is from old architecture that Apple no longer supports. In this situation you will need to take the following steps:

1. Go to X-Plane/X-Aviation folder and delete the following file: Uninstall IXEG 737 Classic

2. Go to X-Plane/Aircraft/ and delete the following folder: IXEG 737 Classic

3. Re-run the IXEG installer

That should have you back up and running!

That worked. Thanks. I have been using Catalina for almost a year now. Thanks. Cheers

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/23/2020 at 5:25 PM, Cameron said:

Sounds like you have updated to Catalina after already having the IXEG 737 Classic installed, which means your uninstaller is from old architecture that Apple no longer supports. In this situation you will need to take the following steps:

1. Go to X-Plane/X-Aviation folder and delete the following file: Uninstall IXEG 737 Classic

2. Go to X-Plane/Aircraft/ and delete the following folder: IXEG 737 Classic

3. Re-run the IXEG installer

That should have you back up and running!

Thanks Cameron, That solved my problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...