Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'missing data'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General X-Plane Discussion
    • General Discussion
    • File Library Submissions
    • Help!?!
    • Communal Links
    • Screenshots
    • Videos
    • X-Plane News [Official News]
    • X-Pilot Features
  • Developers
    • Gizmo Development
    • Plugin Development
    • UDP Development
    • Aircraft Development
    • Scenery Development
  • Commercial Vendors
    • IXEG
    • Maxx-XP
    • TorqueSim/AFM
    • Hot Start
    • Attitude Simulations
    • ITX-Designs (Formerly Icarus)
    • Leading Edge Simulations
    • X-Scenery
    • PilotEdge
    • RealScenery
    • JRollon
    • JGX-Designs
    • Real Environment Simulations
    • X-Plugins
    • 4Forces
    • XP Jets
  • Miscellaneous
  • X-Plane 101
  • Workshop
  • Add-On Reviews

Categories

  • News
  • Aircraft
  • Scenery
  • Plugins
  • X-Pilot Website
  • Sales & Deals
  • General Information

Categories

  • Aircraft
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Gliders
    • Heavy Metal
    • Helicopters
    • Mega-Planes
    • Seaplanes
    • VTOL
    • X-Planes
  • Scenery
    • DSF Scenery Packages
    • Objects
    • Misc Scenery Resources
  • Liveries
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Helicopters
    • Heavy Metal
    • Vintage
  • Plugins and Utilities

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I have installed and activated the Hotstart TBM900 aircraft for use with RealSimGear's hardware. Though I have been able to power up the aircraft, I could not find "Cockpit Builder", "Charts", "Popups", and "Switches" under the TBM 900's keyboard settings. The interactive menu for the aircraft is also missing. Have anyone had these issues before? Would really appreciate help to solve these issues.I I have tried un-installing and re-installing the Hotstart TBM900 a few times to no avail.
  2. Coming accross different forums, trying to find out how to get accurate navigation data to be included into X-Plane navdata source, I decided to fork the "official" navdata source and publish my corrections and changes into a github project. http://github.com/mc...-plane-navdata/ The Navigation data used in X-Plane depends on one single maintainer and thus the process of adding missing navigation data (e.g. VOR-DME's or waypoints) as well as correcting wrong data (misplaced airports and outdated waypoints) has to be submitted for review, before being included and released in new versions of navdata. I believe a collective distribution of corrected navigation data in a github repository would be much more efficient than depending on one single maintainer... Please feel free to contact me in case you are interested in including your corrected data and contributing to a more accurate x-plane navigation data source. Happy landing! Luther
×
×
  • Create New...