Jump to content

tony99982

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tony99982

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, I started in window mode, planned a flight, departed and after a few minuted X-plane crashed again, I have the TBM for more then a year and never really had this problem. I attached the log file again from the latest flight. Log.txt TBM900_Log.txt
  2. Happens randomly, I started new flights in different locations, all is going well, I can start, configure GPS, etc, take-off, then after 15 to minutes in flight X-Plane crashes. When Im not connected to Vatsim I have good frame rates (30 to 40). But also as soon as I connect to vatsim through squawkbox frames drop to 5, so when connected online I cannot even configure the airplane. I have 2 monitors but x-plane is running on only one while flying, I sometimes drag window to the other monitor but that's it.
  3. Hello, I have the latest version of the TBM, every time mid-flight X-Plane crashes when flying it, looking at the log file doesn't help me and I don't know why it does that, also when I connect to Vatsim the frames drop down to 6fps, this only happens with the TBM, I tested several other planes. I also re-installed the plane several times. My system is : iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), 4.2 GHz Quad-Core Intel Core i7, 64GB RAM, Radeon Pro 580 8 GB, 2tb SSD Attached the log files from TBM and from X-plane. Is there someone that can help me with this? Thanks
  4. Hello guys, I have updated the Saab 340A to the latest 1.6 and I see that the vertical sync is not working, neither on the yoke in the virtual cockpit or when I assign a shortcut.I have the latest stable version of X-Plane 11 and Im running on an iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), 4.2 GHz Quad-Core Intel Core i7, 64 GB 2400 MHz DDR4, Radeon Pro 580 8 GB, 2tb SSD internally.When I press the Vert Sync button i get a popup message as shown in the attached screenshot:Another thing I noticed is when I press the ‘Climb’ button, the speed indicated on the top right in the display doesn’t match the
  5. Thanks, moved the folder and started x.lane...so far so good, no crashes. Thanks for your help! Tony
  6. And this is the x.plane logfile after the crash, see all the way at the bottom Log.txt
  7. Thanks, installed, now I also have this message popup (screenshot) I had this one before too, but it went away somehow, now it's back, what can I do about that and what does he mean with this files outside X.plane folder?
  8. This is the logtxt where the error comes from Macintosh HD:Users:Tony:X-Plane 11:GizmoLog.txt
  9. Hi guys, I recently get a lot of error messages when loading the TBM900, this message: debug: 124.868: Toast Message:(type:info) (No ACF Loader.) / (Please re-install Gizmo.) Im on a Mac and I saw in other forums you have to delete Marker.1 en the licence file in X-plane/X-aviation, but these files don't exist in this folder. Does anyone know how to get rid of this error message on mac (iMac) Thanks Tony
  10. Hi, I never changed anything in XP to be honest with you, it just happened like that, no clue why. I just reinstalled the plane again and now everything is back to normal again :-) Cheers Tony
  11. Thanks, the thing is I deactivated xfmc (menu-plugins-enable/disable) So that cannor be the issue I guess I'll try it again, see what happens
  12. Thanks...the logfile is attached and pasted here just in case log.txt for X-Plane 11.01r2 (build 110102 64-bit) compiled on May 2 2017 11:20:49 X-Plane started on Thu Jun 15 20:06:06 2017 This log file is generated automatically by Laminar Research applications and contains diagnostics about your graphics hardware, installation, and any error conditions. If you need to contact tech support or file a bug, please send us this file. NOTE: this file is rewritten every time you start ANY of your X-System applications. macOS: Version 10.11.6 (Build 15G1510) CPU type:
  13. Hi, Lately when Im about half way my flight, everything seems normal, all of a sudden the FMC shuts down for no reason at all (screen turns black), I get ELEC, IRS, FUEL warnings on the MCP, autopilot is disengaged and I can't seem to switch everything on again. I have NO failures selected in the failures menu, so all systems should work without failing. Anyone had the same problem or knows what the issue can be? Attached a screenshot when I landed, all screens have gone black and the warnings are vivible too Thanks Tony 0
  14. Hi, Lately when Im about half way my flight the FMC shuts down and I get elec, irs, fuel warnings on the MCP, what is happening and how can I switch the fmc back on? Thanks Tony
×
×
  • Create New...