Jump to content

jscott008

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    KRDU

Recent Profile Visitors

319 profile views

jscott008's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Any idea when XPlane 12 will be supported for this package?
  2. Using dual 430s. See the attached log.txt file. Will run sim again and record the problem shortly. Thanks for the quick response! James Log.txt
  3. The DFC90 doesn't follow the active approach nor switches to APPR mode or arms the GS. When I press the APPR button, it just goes straight ahead. This is a new problem as it worked fine before. Don't know which files you would want to see if any.
  4. OK, the problem seems to have gone away after updating my NVIDIA card driver. I tried it several times after with none of the problems described earlier. Just to let others know in case they run into the same issue. I did notice that the 1.0.3 version of SR22 Series Entegra update somehow lost the hotspot to replace the CAPS card cover after the flight. I hovered the mouse all over the adjacent area (where it use to be) and found nothing. The hotspot to remove and replace the CAPS pin still works. Thanks, JAS
  5. Thanks for your quick response to this problem! I restarted XPlane with Entegra several times with sporadic results. The first few times all sounds were consistent and did not fade away- normal operation. But after restarting XPlane with Entegra several more times, the problem returns. I recharged the batteries but got the same results. Attached is snapshot of battery after recharge. Also, I noted that this seems to affect sounds in a strange way. For example, after flipping Bat 1&2, I would hear the system startup but soon that sound would fade away. Then, I would prime the engine and that sound would come on then quickly fade away. I could flip (and hear the click of) other switches separately. So, it seems each sound comes on when commanded then fade away. JAS
  6. Thanks Ben for that note. I'm actually running Windows 10 NOT Windows 11 as mistakenly stated earlier. But running XPlane 11. JAS
  7. Hi, Just installed 1.0.3 version of SR22 Series Entegra on a Windows 10 platform running X-Plane 11. Within a few seconds after the aircraft loads, I noticed that the aircraft sounds fade away. I would turn on the boost pump and that sound would fade away after a few seconds. This happens for any sounds (ex. engine running, etc.) I tried to reload the aircraft (with and without the artwork) which crashes X-Plane. Below are the last few lines from the log.txt file (attached) which seems to indicate a problem with Entegra. I see this consistently. Note this is a recent problem starting with 1.0.2 verson of Entegra a few months ago. The problem did not exist prior to that time. Please advise. Thanks! RealSimGear Device Interface: Resolving commands for line: ENC_FMS_OUTER_UP RealSimGear Device Interface: Resolving X-Plane CommandRef: sim/GPS/g430n2_chapter_up 2021-10-12 11:08:59 SR22[Main.cpp:727]: #=#=#=#=#=#=#= [PLUGIN ACTIVATED] =#=#=#=#=#=#=# 2021-10-12 11:08:59 SR22[Main.cpp:729]: Init Physics DR Connection 2021-10-12 11:08:59 SR22[generalSystems.h:705]: GNS 430s Identified 2021-10-12 11:08:59 SR22[fmsData.cpp:245]: No Route 0:08:50.219 I/TEX: Target scale moved to 16.000000 2021-10-12 11:09:00 SR22[entegra.cpp:137]: Deferred Init 2021-10-12 11:09:00 SR22[entegra.cpp:172]: Init Paged Parser 2021-10-12 11:09:00 SR22[entegra.cpp:175]: Init airportList 2021-10-12 11:09:00 SR22[airportMaps.cpp:23]: Init Airport Data 2021-10-12 11:09:00 SR22[airportMaps.cpp:27]: D:\Programs/X-Plane 11/X-Plane 11/ 2021-10-12 11:09:00 SR22[airportMaps.cpp:28]: D:\Programs/X-Plane 11/X-Plane 11/Aircraft/X-Aviation/SR22 Series Entegra/TorqueSim SR22 Entegra/plugins/sr_systavi\cache 2021-10-12 11:09:00 SR22[entegra.cpp:178]: Init fplDrawer 2021-10-12 11:09:00 SR22[entegra.cpp:181]: Init airportDrawer 2021-10-12 11:09:00 SR22[airportMaps.cpp:36]: Airport DB: Init Load 2021-10-12 11:09:00 SR22[entegra.cpp:184]: Init Traffic 2021-10-12 11:09:00 SR22[entegra.cpp:189]: Deferred Init Complete 2021-10-12 11:09:00 SR22[airportMaps.cpp:51]: Airport DB: Complete 2021-10-12 11:09:00 SR22[obstacleSystem.cpp:13]: Init Obstacle DB 2021-10-12 11:09:00 SR22[obstacleSystem.cpp:26]: No OBD Refresh Needed 2021-10-12 11:09:00 SR22[obstacleSystem.cpp:39]: Init Complete Obstacle DB 2021-10-12 11:09:06 SR22[entegra.cpp:144]: Second Deferred 2021-10-12 11:09:06 SR22[entegra.cpp:194]: Init Entegra 2021-10-12 11:09:06 SR22[entegraDraw_MFD.cpp:93]: ENTEGRA MFD Draw Init 2021-10-12 11:09:06 SR22[entegraDraw_MFD.cpp:130]: Creating Checklists 2021-10-12 11:09:06 SR22[entegraDraw_PFD.cpp:60]: ENTEGRA PFD Draw Init --=={This application has crashed!}==-- Log.txt
  8. Hi, I have the SR22 Entegra Series. Great product but just yesterday, the nose wheel pant disappeared! Don't know where it is. No (aircraft) crashes!!! I reloaded the aircraft (remove existing and installed again) with the latest version (1.0.2). But no joy! Please advise. Thanks & Embarrassed, James
  9. Just downloaded SR22 Entegra Series. Looks great so far but can't get it to work with my RealSimGear 430s. The RealsimGear device interface plugin to X-Plane recognizes the hardware inputs (Message) but there is no associated mapping (command) to x-Plane. Just says "not mapped." I reinstalled the RealSim plugin but no joy. Please advise. Thanks!
×
×
  • Create New...