Jump to content

Weird Haze Layer


Recommended Posts

Have some troubles with visuals , see following screen shots. I tried changing settings in Xplane and in SMP also. Sometimes it helps changing the skycolors but mostly not. This happen all of sudden during the flight after some time. On ground it is looking normal, it is a strange layer between 4000ft and FL100. It seems it want drawing overcast even cavok. Changing overcast textures help sometime. Just wanted to report it.

X-Plane Settings: 

image.thumb.png.37a6372b79d9fc265c9a0af802c31c83.png

At Night:

image.thumb.png.c73180cb51aca9ffcde4255d2edfa727.png

Daylight:

image.thumb.png.9178b556eab4ba41c307872b58c2dd29.png

from higher altitude:

image.thumb.png.8c3041baa3be7b494ff0322a174d1c0b.png

SMP deactivated in Plugin Admin:

image.thumb.png.d1ec33203bdfd377321610bf104f7a0c.png

Edited by jweber
Link to post
Share on other sites

Weird... do you remember what overcast setting you had selected when you saw this?

Also, is this with the latest version of SMP (4.9.6.2?) This looks similar to a known issue that was fixed in 4.9.6.

Finally, make sure your graphics drivers are reasonably up to date. 

Edited by sundog
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...