Jump to content
Sign in to follow this  
marpilot

Plane suddenly jumps 1000nm away and 30k ft up

Recommended Posts

Hi,

it happened to me several times when online IVAO and flying for a VA (kAcars) only with this plane.

It was a short flight from LERT to LXGB and after 2 mins XP froze for 30s and then my plane was relocated to south of England at alt 30.000 ft !

Log attached - take a look please.

 

Log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it's what I think it is, I've seen this happen to a heli as well.  It starts bouncing and the bouncing gets bigger and bigger.  I think it's an X-Plane bug or some other plug in is causing it.  

If you're in the X-Plane 11 facebook group, this link should show you the same thing.  It's only visible if you're in the group, though.

https://www.facebook.com/nawfal.emad.5/videos/2144449429153733/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well,

the problem is NOT in TBM - just happened sudden relocation with EPIC1000.

Cheers

PS.I suspect kAcars II for that or XPUIPC.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can confirm now - kAcars II with disabled "auto-pause" was the problem.

It required VA admin settings.

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×