Jump to content
Fabbi

Control menu on the left...

Recommended Posts

Hello,

Can we have the option, when the aircraft is parked to remove the menu on the left completely ? 

The menu goes away when taxi, a nice feature but when parked I would love the option to hide away the menu manually or that it goes away automatically and when needed we go with the mouse to the left edge on the screen? 

Please comment if you guys like the idea.

 

 

 

 

 

 

 

InkedTBM900_1_LI.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
I’m on the latest version of TBM 900 and my left menu is always hidden


Sent from my iPhone using Tapatalk


Hello,
Funny, I’m on the latest version aswell and the menu on the left is still there like previous versions. Can you acces the menu at all?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Fabbi said:

 


Hello,
Funny, I’m on the latest version aswell and the menu on the left is still there like previous versions. Can you acces the menu at all?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

 

If I move mouse cursor to the left edge of the screen menu shows up.

One more thing worth trying. Make sure that XP11 screen scale is 100%. As of right now TBM won't work at 150% or higher 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, sdflyer said:

If I move mouse cursor to the left edge of the screen menu shows up.

One more thing worth trying. Make sure that XP11 screen scale is 100%. As of right now TBM won't work at 150% or higher 

Hello Sdflyer,

yesterday I installed the latest version 1.04, but now I see (just woke up) that there is a 1.05 version.

So I will install it now.

Thx for the screen tip but normaly it is at 100%.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Fabbi said:

Hello Sdflyer,

yesterday I installed the latest version 1.04, but now I see (just woke up) that there is a 1.05 version.

So I will install it now.

Thx for the screen tip but normaly it is at 100%.

 

I stand corrected. Left menu does show up a little bit before engine start, but after start it  disappears and acts as I described above

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×