Jump to content
Sign in to follow this  
DavidV935

CTD on First Flight After Upgrade to 11.21

Recommended Posts

I bought X-Plane 11 two months ago and this is my very first CTD. Attached is my log.txt, but the last line is:  --=={This application has crashed because of the plugin: [XPLM_PLUGIN_XPLANE]}==--

I have the BetterPushBack plugin and also use Navigraph Charts while flying, so I don't know what that line means, and don't know what I should be careful about in the future. Any insights here would be useful.

I have a mediocre machine: i5-4590, 3.30GHz, 16 GB RAM, AMD Radeon R7 360 graphics card with 2GB. While my graphics and CPU settings are medium to high, I routinely get "setting too high to display..." but it has never crashed before last night.

Thanks.

Log.txt

Edited by DavidV935
clarification

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @DavidV935,

With that kind of error I would suggest filing a bug in the Laminar bug report system. They are pretty attentive, and I imagine you would hear back.

It may be a good idea to also remove all plugins, then add back one by one to see if one is the culprit in the end!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×