Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cockpit development'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General X-Plane Discussion
    • General Discussion
    • File Library Submissions
    • Help!?!
    • Communal Links
    • Screenshots
    • Videos
    • X-Plane News [Official News]
    • X-Pilot Features
  • Developers
    • Gizmo Development
    • Plugin Development
    • UDP Development
    • Aircraft Development
    • Scenery Development
  • Freeware Projects
    • XMidiCtrl
  • Commercial Vendors
    • 4Forces
    • Attitude Simulations
    • Hot Start
    • ITX-Designs (Formerly Icarus)
    • IXEG
    • JGX-Designs
    • JRollon
    • Leading Edge Simulations
    • Maxx-XP
    • PilotEdge
    • RealScenery
    • RealSimGear
    • Real Environment Simulations
    • TorqueSim/AFM
    • Uncle Jack Simulations
    • X-Plugins
    • X-Scenery
  • Miscellaneous
    • Hardware
    • Software
  • X-Plane 101
    • I'm New To X-Plane!
    • Best of the Best!
  • Workshop
    • 3D Shop
  • Add-On Reviews
    • Reviews

Categories

  • News
  • Aircraft
  • Scenery
  • Plugins
  • X-Pilot Website
  • Sales & Deals
  • General Information

Categories

  • Aircraft
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Gliders
    • Heavy Metal
    • Helicopters
    • Mega-Planes
    • Seaplanes
    • VTOL
    • X-Planes
  • Scenery
    • DSF Scenery Packages
    • Objects
    • Misc Scenery Resources
  • Liveries
    • Business Aviation
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Helicopters
    • Heavy Metal
    • Vintage
  • Plugins and Utilities

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi! While my 787 is working rather well in V9, however when I open the plane in V10, there's a strange issue. The cockpit instruments are semi-transparent during the day and become opaque and properly visible at night. Can anyone help me diagnose this issue? I've already tried checking the light attributes in blender and trying the part transparency in plane maker but none of them seem to fix the issue. If anyone can help me out, that'd be great I attached images of the parts as they appear day and night
×
×
  • Create New...