Jump to content

Nico3478

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Nico3478

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi I had a weird sound when I used a button of a yoke, quadrant bravo or saitek panel in this case : - YOKE : Always weird sound on buttons that are not assigned (do nothing) or assigned to a specific command with lua script (create_command). There are no weird sound if I assign a "xplane"command (not a lua create_command) from the "joystick preferences" of the X-PLANE menu - BRAVO QUADANT : always weird sound if i assign command with Honeycomb-configurator. There is no weird sound if I assign a "xplane" command (not a lua create_command) from the "joystick preferences" of the X-PLAN
  2. Thanks a lot 1. I have attached a file. The sound appears at each press of a button of the yoke or bravo quandrant (2s from the file and after). the sound looks like a vibration 2. OK, i use the left and right toe break, not the yaw pedal of my saitek rudder pedals 3. Ok, i start engine after 15s after work the throttle back and forth as you hold the key Nicolas weird sound.m4a
  3. Hi, I have errors in the log.txt file. This does not prevent using the plane, but it may be the source of my weird sound problem (see attach file). example of errors : :00:17.755 I/SND: This aircraft is using FMOD in PARTIAL mode. 0:00:17.755 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/SR22 Series Entegra/TorqueSim SR22TN Entegra/fmod/SR22TN_AVIDYNE_DFC90.snd line 382 0:00:17.755 E/SOUN: Param name sim/flightmodel2/engines/prop_rotation_speed_rad_sec[*] is missing a valid index in the sound file. 0:00:17.755 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/SR22 Series Ent
  4. Thanks , I'm looking forward to the next update. the release date is planned ? The the weird sound with the joystick/yole/quadrant is also fixed with this next update ?
  5. Hi This aircraft is fantastic, thanks TorqueSim Today during a flight to the Canary Islands I noticed that PFD dsplayed altitude was incorrect in this situation. I climb to 4500 ft with autopilot (ALT+VS + NAV GPS) At 4500 ft, the aircraft stop to climb, the PFD display 4500 ft one second than display 4400 ft (see screeshot SR22TN_DFC90 - GPS.png) Near the airport, i descend to 1700 ft to capture ILS and I engage the AP APPR. In this case the PFD display the correct altitude (see screeshot SR22TN_DFC90 - VOR-ILS.png), before to descent When i climb or descent, the PF
  6. After testing the sound appears in these cases : - Always weird sound on buttons that are not assigned (do nothing) or assigned to a specific command with lua script (create_command). There are no weird sound if I assign a "xplane"command (not a lua create_command) from the "joystick preferences" of the X-PLANE menu - For Bravo Quadrant, always weird sound if i assign command with Honeycomb-configurator. There is no weird sound if I assign a "xplane"command (not a lua create_command) from the "joystick preferences" of the X-PLANE menu - For Saitek Switch Panel, there is always
  7. Yes I share, this plane is fantastic There are some youth problems to correct to become a best. Thank you TorqueSim
  8. Thanks a lot 1. I have attached a file. The sound appears at each press of a button of the yoke or bravo quandrant (2s from the file and after). the sound looks like a vibration 2. OK, i use the left and right toe break, not the yaw pedal of my saitek rudder pedals 3. Ok, i start engine after 15s after work the throttle back and forth as you hold the key Nicolas weird sound.m4a
  9. Hi I am very disappointed , I have a lot of problem that does not allow me to use the plane My config : iMac i9900K - 32Go RAM - Vega48 8go - x-plane 11.52 withe metal My problems: 1. A very loud weird sound every time i use a command from the yoke, the saitek switch panel or bravo quadrant. 2. the front wheel does not turn with the rudder pedals. I have to use the right or left toe brake to turn on taxi way 3. I can't manually start engine. The propeller turns but the engine does not start. I followed the engine starting procedure (fuel tank ok, fuel pump ok, ..
  10. Hi, Thanks a lot ! It's a copy/paste error made at 2 am It's ok now but i have a weird noise every time i run an order from a yoke, the bravo quadrant or the saitek switch panel the noise is very present and looks like a vibration Nicolas
  11. Hi, The Saitek Radio Panel switchs do not work if I use a LUA function with the new SR22 Integra aircraft There is no error in log.txt DO NOT WORK xsaitekpanels.ini ; *********** BAT. MASTER Switch ***************** ;Bat Master Switch enable = 0 disable | = 1 default | = 2 remapable command | = 3 remapable datareference | = 4 remapable float datareference Bat Master Switch enable = 2 bat_master_switch_on_cmd = FlyWithLua/NBETBM9/Switch_Bat_On SR22.lua function Switch_Bat_On() if (SR22_switches_bat1 == 0) then comm
×
×
  • Create New...