Jump to content

--->READ FIRST BEFORE POSTING<---


Recommended Posts

Hi! Sorry to hear your sim crashed. We will do our best to help you, but in order to give you the quickest response we need to make sure a couple of items are addressed first before you post:

1) DO NOT post with "same issue here". Please create your own post

2) Please open your log file and look at the last several lines. If the text says:
  

Backtrace is:
...

then please create a post, attach your entire log file, and include what you were doing when the system crashed to desktop in as much detail as possible: where the aircraft was including altitude, flight plan loaded, button presses which immediately preceded the crash. Please attach the CL650_Log.txt located in "X-Plane 11\Output\CL650"

3) if your log file just ends without posting a back trace, we need you to do a couple things before posting.
    a) remove all addon plugins from the X-Plane plugins folder you installed (X-Plane 11\Resources\plugins) except Gizmo64.plugin, XPLM.framework, XPLMWidgets.framework, PluginAdmin, XPLM_64, XPWidgets_64.

    b) remove or disable all addon scenery

    c) restart X-Plane and load the CL650 and attempt to reproduce the problem. If the aircraft crashes, proceed back up to step 2.

    d) if you tried 3a-c and are still crashing with only the 650 please post in as much detail as possible, where the aircraft was including altitude, flight plan loaded, button presses which immediately preceded the crash.

 

Some other trouble shooting tips:

1) If you have an AMD GPU please try rolling back drivers to OCT 2020 this seems to work for some people.
 

 

Edited by CaptCrash
Link to post
Share on other sites
  • CaptCrash changed the title to --->READ FIRST BEFORE POSTING<---
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...