ehakan

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ehakan

  • Rank
    Newbie
  1. Hello, I made couple of flights with 1.21 but I cannot managed to reversers and speedbrakes work. I assigned on buttons but doesnT work. In cocpit view I cannot grab the reversers also... SyS: Win 7 64, T-flight HOTAS X joystick.
  2. [FAQ] Stutter/Performance Hit

    Thank you for quick support Jan, I'm still learning x-plane so you're right, "X" key solved the smoke issue. I also checked tick boxes you stated on Gizmo preferences... Thank you for your help. Kind regards. Hakan Yalcinkaya
  3. [FAQ] Stutter/Performance Hit

    Thank you for reply Jan, I'm not sure my PC's computing power capable to handle IXEG 733 v1.2, but it is easly handle other 64bit flight sims and complex add-ons. As mentioned my first post PC specs are Intel i7 4770K @ 4.3 Ghz (delided) Corsair H90 AiO Cooler 16GB Corsair Dominator DDR3 2400 @ 1600MHz Ram MSI GTX 1080 Gaming X+ 8GB Samsung 850EVO 1TB SSD Samsung 2TB SATA HDD Acer H243H 24' @ 1920x1080 Thrustmaster T.Flight Hotas X Joystick Win7 Pro 64-bit/ sp1 ,X-plane11, IXEG B733 v1.2, FF 767-300 pro. AIRAC Data Ver: Latest X-plane setup is below, AV disabled, Only plugin is FlywithLua and script is terrain radar for default 737 and 747. I'm at Gatwick ap and touching nothing. Preparing to t/o from rw27. By the way I've already ticked "automatically update my licence" box. But it expired... How come? I'm at 5500feet, touching nothing, just looking my "hearbeart" and thinking what is the cause of this... (No trim wheel, no beacon, nothing) I know smoke is xp11 issue but I think on 733 it's a little bit exagerated. So that I cannot see the plane in chese view... Thank you for this beautiful plane... Regards.. Hakan Yalcinkaya
  4. [FAQ] Stutter/Performance Hit

    I have also had MACRO stutters came with IXEG 733 v1.2 and Gizmo plugin. This is not I expectected from IXEG... 1- Is there any setup to get rid of these stutters? 2- I bought, installad and activated the plane on 13th July but I cannot used it since yesterday. Yesterday it asked me again to activate my x-pilot licence. Could you please explain what is the point of this situation? Regards. Hakan Yalcinkaya i7 4770K, 16GB, GTX 1080, 850EVO 1TB SSD, 2TB HDD, Acer H243H 24', Win7 Pro 64-bit/ sp1 ,Thrustmaster T.Flight Hotas X Joystick X-plane11, IXEG B733 v1.2, FF 767-300. AIRAC Data Ver: Latest
  5. Gizmo64 v17.06.04.1958

    I have also had MACRO stutters came with IXEG 733 v1.2 and Gizmo plugin. Help please...
  6. Thank you for this update. Been waiting for this...