Jump to content

lucserre

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lucserre

  • Rank
    Member
  1. update: I reinstalled x-plane and new install of TBM, and still didn't work. I then created a NEW airframe, and that worked. I can't explain it... but it works. Thanks for your help.
  2. Ya, issue is I'm not sure how to install a second copy with Steam.
  3. Is there a way to save my airframe so that I don't loose it before reinstalling?
  4. Still no luck on my end. So, without oxygen working, how come my pilot doesn't get hypoxia? I have the setting enabled in the x-plane settings.
  5. Log.txt: https://termbin.com/u2ml TBM900_Log.txt: https://termbin.com/ymki Thanks
  6. Confirmed, X-plane default failure systems are all set to "Always Working".
  7. New airframe loaded up, and had the same grayed out oxygen button. (thanks for your help by the way.)
  8. well... $1500 later, no help. Replaced the oxygen tank and same issue.
  9. Good to hear, I suppose. What threw me off was that it still listed the condition as "as new". Thanks.
  10. Interesting. It was like that before I even took my first flight. Is this typical? Thanks,
  11. Showing the red "X" on the MFD and the grayed out button in the maintenance manager.
  12. I can't seem to find it in the instructions - on the TBM900, in the maintenance manager, the oxygen bottle refill button is grayed out so I can't refill it, and, the inplane oxy psi gauge is showing a red "X" on the MFD. Is this normal or am I doing something wrong?
×
×
  • Create New...