Jump to content

Rockwell Lancer

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Rockwell Lancer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hi Frank! Thank you for giving my log a look. You are indeed correct in suspecting it to be a plugin. It looks like the main culprit of the issues was the "iniDisplays" plugin, which is one of a few plugins bundled with the iniBuilds A310 being flown in the screen capture. Thinking back on it, I have primarily been flying both the A310 and the A300 over the last little while, both of which presumably use this plugin to render the PFD, ND, etc. in the cockpit. That would explain why I have only been seeing this issue recently. I really enjoy both SkyMaxx though, and even though the A310 doesn't play nice with it, there are other aircraft I like to fly that evidently won't conflict with it. Is there a way to disable SkyMaxx without uninstalling it? That way, I can have my cake, and eat it, too, as it were (i.e., turn it on when not flying the iniBuilds airbuses). Thank you again for your help in this matter! Dominick
  2. Good Evening Frank, Thank you for getting back to me! My apologies for the delay in responding. I ran the sim again, and captured a log output while experiencing the same phenomenon as in my above screen captures. That is to say, this is a new log (i.e., not from the same time as the screen captures above), but I was still getting the flickering. I also checked my video drivers, and can confirm that they are fully up-to-date. I hope this helps! Please let me know if there is anything else I can provide. Dominick Log.20210802.txt
  3. Good Evening, I hope everyone's week has been going well! I've been using SkyMaxx Pro v5 since release, and I've had a bizarre issue in Vulkan for the last little while where the clouds flicker and seem to turn into a grid-like wireframe of their shape, but only in cockpit view. When this happens, there also appears to be an outline of the cloud on the panels in the cockpit, too. I've been searching around for anyone else who may have had this issue, but unfortunately, I have come up dry, so I thought I would give creating a new topic a try. I have tried changing numerous graphics and SkyMaxx settings (including switching between volumetric and classic cloud styles) to see if it has any effect on the artefacting, but nothing seems to make much of a difference. I have attached a screen capture of the flickering in progress, as well as a single frame of that capture, showing what the cockpit looks like when the clouds turn into these grid/wireframe objects. As well, my PC specs are as follows: CPU: AMD Ryzen 7 5800X GPU: AMD Radeon RX 6800 XT (16 GiB 32 GiB DDR4 RAM Windows 10 Pro x64 If anyone can provide any insight or assistance into this strange behaviour, I would greatly appreciate it! Thank you in advance! RL 1234187892_2021-07-2821-16-01.mp4
×
×
  • Create New...