Jump to content

pbeau70

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pbeau70

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

130 profile views
  1. pbeau70

    Problems with autopilot altitude

    Thanks to both of you for your reply. I just tried another flight as I was pretty sure I had switched the AP trim on but now I made sure and it worked perfectly. I guess I did not do it the time before or perhaps I just flipped it to AP Off instead... Anyways, all good now. Thanks again for the help!
  2. pbeau70

    Problems with autopilot altitude

    Hi, I am having issue with the altitude hold with the autopilot. Last flight I made I selected 17,000 feet limit but the autopilot went through that limit. I finally realized that when over 18000 feet so I pressed the VS and nosed down to 800ft/min. The plane would not pitch down. It keeps climbing at 1,500ft/min... I then hit the altitude button again to try to stabilize but no luck, keeps climbing! I am using the latest version of the TBM and the latest non-beta version of X-Plane 11.3x. I doubt it is something I am doing wrong because I use the same procedure with other airplanes and the G1000 without issues, but if it's me, please somebody tell me. Any help would be greatly appreciated. And yes, the autopilot was on. I also tried disconnecting and enabling again, using the speed limit for climb, FLC, etc but same results. Thx
  3. pbeau70

    Option for no persistence-wear and tear?

    nice guy...
  4. I know you guys have your hands full right now and I can only thank you for fixing things up but in the future, would it be possible to have the option not to use the state persistence and the wear and tear? I have to be honest, I am not a big fan of that. I like to be able to stop my flight whenever I want without consequences on my next flight. I know it can be done by re-recreating a new airframe but don't want to do that all the time. Anyways, just a suggestion. Thank you
  5. pbeau70

    Auto Pilot "hiccups" when loading Procedure

    Yes, it happened to me a few times on prior versions. On v1.1, I haven't seen it yet.
  6. Very glad to hear there is a fix coming soon. Thank you!
  7. The title says it all! Log attached. Log.txt Forgot to mention, fresh new install of X-Plane, 11.26, absolutely no other plug-ins... Plain X-Plane with TBM900... Very disappointing.
  8. pbeau70

    Another crash to desktop

    Flying from KLAS to KSAN. Crashed to desktop mid-flight. Giving up, I was able to finish a flight only once since I got this plane, all the others CTD. Log included Log.txt
  9. pbeau70

    Crashes all the time

    Tried another flight with the TBM900. I flew for about 40 minutes and it crashed to the desktop. I have attached the log file generated without restarting X-Plane. Full disclosure, this is now on X-Plane 11.30 beta. The first few crashes were on the stable version. Hope you can find something. Log.txt
  10. pbeau70

    Crashes all the time

    Thank you for checking this out. To start with, I just need to specify when I say crash on my first post, I meant software crash, not the plane! :) I realize I wasn't clear at all. The reason why the engine is over-heating is due the state persistence (which is kind of a problem when the software crashes to the desktop). The log file was from my third attempt. When restarting X-Plane, all the switches are on and the engine is already super hot telling me I should not start it. The first crashed happened while taxiing to the runway. I was able to fly it once a few days ago but since putting in a flight plan, no success, I wonder if it could be related somehow. Also, is there a way to not use the state persistence? Or a way to easily reset everything as new? Thank you very much for your help. It is an amazing product and I really wish I could use it.
  11. pbeau70

    Crashes all the time

    I have been trying to use this plane but no success. I set everything up (start, flight plan etc) which takes a considerable amount of time but after a few minutes after takeoff... crash!! I attached my log file and see if you find something. Log.txt
×