Jump to content
Sign in to follow this  
CaptBirdy

To All Livery Painters

Recommended Posts

Hello to all Painters.

I've spotted an anomaly with my paints and in some of yours too. some might have already realised so this topic wont effect you.

what i am specifically aiming this topic at is this:

 

InkedB733_4_LI.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

now this is due to a alignment issue within the paint kit. to get around this, you'll need to do the following:

STEP 1.

go into photoshop and open the 'B733 PaintKitEng.psd' from the PaintKit.

Select the 'AO' layer, and highlight the Inlet. as show in the picture below:

416435854_ENGbefore2.thumb.PNG.3df4644cc0c0d85bc418867dabd23e20.PNG

STEP 2.

You now have to shift this layer

which is 9 x left key and 2 x down key exactly.

And this will align the layer back to normal again. 

 

hope this helps.

 

Nick

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...