Jump to content

Bug when aircraft is loaded


Recommended Posts

As the title suggest, when i load the aircraft, is bugged for some reason.

All started this morning, and when the load endend, this is what i saw: (see the image attached)

 

I don't know why. I can't use the aircraft, i can't walk inside or around and all of the systems don't work.

20220517153226_1.jpg

20220517153228_1.jpg

20220517153234_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Pils said:

Most likely you don’t have the Gizmo plugin installed or running. Please check your Log.txt.

Seems strange, since yesterday was working fine.

 

This part of file log show the errors, i think:

0:01:23.850 I/SND: This aircraft is using FMOD in FULL mode.
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 839
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/apu/ext/apu_start_init has an invalid command trigger CL650/anim/apu/start_init
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 2129
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/switches/fcp/vs_wheel_1 has an invalid command trigger CL650/FCP/vs_pitch_up
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 2139
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/switches/fcp/vs_wheel_2 has an invalid command trigger CL650/FCP/vs_pitch_down
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 2189
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/switches/fcp/knob_1 has an invalid command trigger CL650/FCP/crs1_up
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 2194
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/switches/fcp/knob_2 has an invalid command trigger CL650/FCP/crs1_down
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 2249
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/switches/fcp/knob_3 has an invalid command trigger CL650/FCP/speed_up
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 2254
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/switches/fcp/knob_4 has an invalid command trigger CL650/FCP/speed_down
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 2329
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/switches/fcp/knob_5 has an invalid command trigger CL650/FCP/hdg_up
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 2334
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/switches/fcp/knob_6 has an invalid command trigger CL650/FCP/hdg_down
0:01:23.850 E/SOUN: snd error in file: Aircraft/X-Aviation/CL650/fmod/CL650.snd line 2369
0:01:23.850 E/SOUN: The sound event event:/switches/fcp/knob_1 has an invalid command trigger CL650/FCP/alt_up
 

It's not all, if you want i attached the log file to this comment.

Log.txt

Link to comment
Share on other sites

Can you check if this file exists …/X-Plane 11/Aircraft/X-Aviation/CL650/plugins/systems/win_x64/systems.xpl ? I’m guessing your antivirus has blocked the install or loading of this code.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Pils said:

Can you check if this file exists …/X-Plane 11/Aircraft/X-Aviation/CL650/plugins/systems/win_x64/systems.xpl ? I’m guessing your antivirus has blocked the install or loading of this code.

I checked in the folders, but I don't have that file. The only file that I can see is a text file named "Sims".

I attached a photo of the directory and the file as well if you need it.

folders.png

syms.txt

Link to comment
Share on other sites

Ok, then you should disable whatever blocked that file from being installed and run the CL-650’s installer again. If you’re generally concerned about PC security, reasonably so, run the subsequently installed XPL file through VirusTotal before starting the sim, you’ll find it’s “clean” and safe.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Pils said:

Ok, then you should disable whatever blocked that file from being installed and run the CL-650’s installer again. If you’re generally concerned about PC security, reasonably so, run the subsequently installed XPL file through VirusTotal before starting the sim, you’ll find it’s “clean” and safe.

Thank you for the info! However i will not able to use the sim for a couple of months at least. Unfortunatly my GPU died today.

Thank you and i will keep in mind your help for the next time i will install it again!

 

Jack

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Jack Avvent said:

Thank you for the info! However i will not able to use the sim for a couple of months at least. Unfortunatly my GPU died today.

Thank you and i will keep in mind your help for the next time i will install it again!

 

Jack

Sorry to hear that. Good luck. I hope you’re into the virtual skies again soon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...