Jump to content

vSpeed callouts for the HotStart Challenger 650


Recommended Posts

I must be missing something. I don't hear anything. I did the install (confirmed the file and the folder is in my scripts folder) but did not tweak any settings in the LUA file. I understood the instructions to only warrant editing the file if you wanted V2 & positive rate (everything else was 'automatic'). I have my speeds entered but just silence. Did ya'll change the default volume sound? Is the sound impacted by wearing or not wearing the headset inside the aircraft?

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, softreset said:

I must be missing something. I don't hear anything. I did the install (confirmed the file and the folder is in my scripts folder) but did not tweak any settings in the LUA file. I understood the instructions to only warrant editing the file if you wanted V2 & positive rate (everything else was 'automatic'). I have my speeds entered but just silence. Did ya'll change the default volume sound? Is the sound impacted by wearing or not wearing the headset inside the aircraft?

It should not impact if you are using the headset or not in the CL650. 

You should only need to change the settings if you want to enable V2 callout.

So you dont get the "80  knots" callout either?

Have you installed Challenger 650 1.2.2 or newer?

If Flywithlua has a bad script it will stop every scripts you have. can you check if you see a red message in the top right corner of your screen that says "LUA has stopped" or something.

I dont know what volume sliders that controlls the sounds from lua scripts, but can you test with setting all the volume sliders to max?

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Jakobb said:

I have 1.2.2 as well and can’t hear anything. No call out at all, Lua has not stopped and it is not quarantined 

Can you DM me your log.txt in your x-plane folder so I can take a look at it ? 

you also @softreset if you can.

Edited by Tom Stian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 2/16/2022 at 4:06 PM, Tom Stian said:

Hi, Im sorry but i have no plans for that at the moment.

At the risk of hijacking a thread, I can give you code for that Tom if you want?
I have a similar script that started for the 767 with that kind of functionality. DM us if you want.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...