Jump to content

No activation prompt - Cannot activate the IXEG 737 in Xplane 10 10.51


Recommended Posts

I have been unable to active the IXEG 737 as the activation window never appears. I have had this product since 2016 and have never had a problem with activations, never had to freeze a machine or have my machine locked. The activation window simply never appears this time. Before this occurred I had formatted my drive but before it was activating fine.

 

 

could I please get some help with this? Attached is my LOG.TXT and a screenshot of what i see when I load the aircraft.  Also I had made a support ticket #NOJ39 on the 6th of July but never received a reply.

 

Many thanks.

B733_2.png

Log.txt

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

my problem is similar, i don't think it's activation because the pilots don't show up.. i did a formatting on my machine recently and since then the gizmo plugin doesn't appear in the plugins ..I can't interact with anything on the 737, i can't access the side menu either..I've already tried to reinstall the plugin and the aircraft, but with no result

Edited by EmbraerWins
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...