Jump to content

There was a minor problem parsing the VRCONFIG - LES Saab340A...


Recommended Posts

59 minutes ago, BillyJB said:

It appears the Gizmo64 plugin is not being loaded. I have no Gizmo menu. I believe I used to get this message before I activated the aircraft. I did have to rebuild my WIN10 drive so that may be the problem. Re-install doesn't solve the problem.

-tia

Log.txt 38.13 kB · 1 download

Please try installing this:

 

https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=746572

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hi, I have exactly the same problem, ... but on Mac.
There is also a link with the solution so that I too can enjoy the magnificent LES SAAB340A again?

Thank you very much for the help.
Kind regards.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Sirious said:

Hi, I have exactly the same problem, ... but on Mac.
There is also a link with the solution so that I too can enjoy the magnificent LES SAAB340A again?

Thank you very much for the help.
Kind regards.

Please reply with a copy of X-Plane/Log.txt attached.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...