Jump to content
clecorouge

Right Garmin Screen won't light up

Recommended Posts

Interesting - I assume you turned on the avionics switch as well? Mine both turn on as soon as I turn both batteries on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, qazme said:

Interesting - I assume you turned on the avionics switch as well? Mine both turn on as soon as I turn both batteries on.

Hi, yes same behavior with avionics on unfortunately.

Cheers,

C

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only other thing I could think of would be missing the C Redistributable. Hopefully one of the TS guys will be along before long and get you fixed up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, qazme said:

Only other thing I could think of would be missing the C Redistributable. Hopefully one of the TS guys will be along before long and get you fixed up.

HI @qazme, I had the same idea :-) and did install the C Redistributable and restarted but to no avail. Thank you for your kind support. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you flying the regular or the TN variant? I was getting this before with the TN, now I get a CTD. I'm sure they will get it sorted, but I'll say for me, the regular one worked. If this is the regular one, I'm sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, XP_Pilot said:

In the pictures you posted, the Avionics switch is not "on".

It's the 5th one from the left...

HI @XP_Pilot yes I know :-) Also I have the same issue with avionics on. Cheers, C

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ant1matt3r said:

Are you flying the regular or the TN variant? I was getting this before with the TN, now I get a CTD. I'm sure they will get it sorted, but I'll say for me, the regular one worked. If this is the regular one, I'm sorry.

HI @Ant1matt3r same issue with both versions unfortunately. Cheers, C

Edited by clecorouge
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@clecorougeAre you on X-Plane 11.50b15? This issue seems like it might be caused by the old 2D broken pipelines that were fixed with b16. If you are on b16, please upload your log.txt so we can see if anything is going wrong there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Coop said:

@clecorougeAre you on X-Plane 11.50b15? This issue seems like it might be caused by the old 2D broken pipelines that were fixed with b16. If you are on b16, please upload your log.txt so we can see if anything is going wrong there.

@Coop hi, yes B15 :-) will keep you posted re B16. Cheers, C

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem: MFD no longer comes on. It did for a while, but no longer does. I charged the battery, and turned on both batteries and the avionics. I'm using X-Plane 11.41. Did anyone come up with the solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, Lon said:

I have the same problem: MFD no longer comes on. It did for a while, but no longer does. I charged the battery, and turned on both batteries and the avionics. I'm using X-Plane 11.41. Did anyone come up with the solution?

Can you send a screenshot and your log.txt file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well . . . wouldn't you know it. I had shut down X-Plane after posting my message. I loaded it up again to get you a screenshot and a log.txt file. And when I did, it worked! The MFD as well as the PFD both loaded, and I was able to pop out bezel-less images that I resized and moved to my RealSimGear displays, without difficulty. It reminds me of taking a car into a mechanic to get an ailment repaired, and the mechanic being unable to replicate the ailment. When the persistency glitch is solved -- so the PFD and MFD reappear on the RealSimGear G1000 after a shut-down and reboot -- all will be perfect. Thanks. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...