Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'connector'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General X-Plane Discussion
    • General Discussion
    • File Library Submissions
    • Help!?!
    • Communal Links
    • Screenshots
    • Videos
    • X-Plane News [Official News]
    • X-Pilot Features
  • Developers
    • Gizmo Development
    • Plugin Development
    • UDP Development
    • Aircraft Development
    • Scenery Development
  • Commercial Vendors
    • IXEG
    • Maxx-XP
    • TorqueSim/AFM
    • Hot Start
    • Attitude Simulations
    • ITX-Designs (Formerly Icarus)
    • Leading Edge Simulations
    • X-Scenery
    • PilotEdge
    • RealScenery
    • JRollon
    • JGX-Designs
    • Real Environment Simulations
    • X-Aviation Branded Products
    • X-Plugins
    • 4Forces
    • XP Jets
  • Miscellaneous
    • Hardware
    • Software
  • X-Plane 101
    • I'm New To X-Plane!
    • Best of the Best!
  • Workshop
    • 3D Shop
  • Add-On Reviews
    • Reviews

Categories

  • News
  • Aircraft
  • Scenery
  • Plugins
  • X-Pilot Website
  • Sales & Deals
  • General Information

Categories

  • Aircraft
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Gliders
    • Heavy Metal
    • Helicopters
    • Mega-Planes
    • Seaplanes
    • VTOL
    • X-Planes
  • Scenery
    • DSF Scenery Packages
    • Objects
    • Misc Scenery Resources
  • Liveries
    • Experimental
    • Fighters
    • General Aviation
    • Helicopters
    • Heavy Metal
    • Vintage
  • Plugins and Utilities

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. gazzy360

    Blacklisted

    Hello all. I got home from work today and decided to download the 737 update along with the skymaxx update. I turn XP10 on, uninstall the old installations and install the new ones and get to the new activation box. I pop in my email address and password, and chose a name for my PC. I then get a message telling me that my Machine ID has been blacklisted?!! I uninstall IXEG - still get it, I uninstall skymaxx - still get it I uninstall - RWC and I still get the box. I have no X-A products installed yet I am getting hassled by an activation bow which only tells me that my Machine has been blacklisted (for unknown reasons). What should I do? I have submitted a ticket to support with hopes that it will be fixed. But maybe you guys need to be aware of this bug? If it is a bug that is. No issues with this until today!
×