Jump to content

Hollis

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Hollis last won the day on May 20

Hollis had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Hollis

  • Rank
    Member
  1. Hollis

    TBM900 A/P Heading

  2. Hollis

    TBM900 A/P Heading

    Heck No. I don't use that Junk. I use ActiveSky 4XP Also , with out ASXP, using the XP11 weather engine still nothing!
  3. Hollis

    TBM900 A/P Heading

    No crash but still no WxRadar
  4. Hollis

    TBM900 A/P Heading

    With FlywithLUA Uninstalled Now the radar does not work and it crashes XP11 with an error that constantly says; " 2019-07-18 01:33:49 TBM900[except.c:282]: Something reinstalled our exception handler, replaced it with 0000000000000000 " Log.txt
  5. Hollis

    TBM900 Crashes Sim

    That's the log text produced after the crashes. I will remove those items and try again. The swift client is the connection to Vatsim. removing that eliminates online flying.
  6. Hollis

    TBM900 Crashes Sim

    Ok I removed FWL as suggested and the TBM worked fine. Now for the past 2 days, I can start a flight and be in mid flight when a freeze occurs, then a faded screen and then ultimately the sim closes. No Warning. Doesn't happen with any other aircraft. Log.txt
  7. Hollis

    TBM900 A/P Heading

    I believe its something in FlywithLua! Working Fine! Thank You Sir!
  8. Hollis

    TBM900 A/P Heading

    I'll remove FlywithLua and yes I have the AP trim on
  9. Hollis

    TBM900 A/P Heading

    Log.txt
  10. Hollis

    TBM900 A/P Heading

    TBM900_Log.txt
  11. Hollis

    TBM900 A/P Heading

    Either Manual or Nav it has the same reaction. No change at all.
  12. Hollis

    TBM900 A/P Heading

    I am having an issue where the A/P will connect but when engaging Heading mode or NAV, the plane banks 7degrees to the right and will fly in that banked turn until A/P is disengaged. No indication of failures nor is anything in the maintenance menu showing Faulty. How do I correct this problem or is there a fix for this?
×