Jump to content

madair

Members
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About madair

  • Rank
    Advanced Member
  1. madair

    Skymaxx Pro v3/XP11

    Thanks John Will give it a try.
  2. madair

    Skymaxx Pro v3/XP11

    I have Skymaxx v3 which I ran with XP10. I have just purchased XP11 . Does v3 work with XP11? The discounts on V4 were only for short time and I would need to pay full amount now. V3 would do me for time being if it works. Can anyone advise please?
  3. madair

    bind joystick axis to both condition levers?

    Not quite "nuff said". Given the problems with this and the developer saying cant be done perhaps a bit more please? Martin
  4. Thanks for the service update guys, the changes are very welcome on what is an already outstanding aircraft. One prob. however (apart from the click spot on blind in overhead view already advised). When I load the aircraft I get a fault report message which I think is GIZMO related as it remains available at the top of the "menu" after being closed. No apparent affects on the subsequent flight but appears each time I load now. Not sure if I can copy the fault list but here is the log text and GIZMO text. Ant ideas please? Thanks Martin (Madair) GizmoLog.txt Log.txt
  5. Have only given short trial so far but looks very promising thanks. one small thing at the moment. There seems to be a problem when in overhead view where the clickspot for the blind is now reversed and is in conflict with the gizmo tool menu? Madair
  6. madair

    Access Denied to .X-plane.org Forum/downloads (all)!

    On reflection I think I tried to look at something which might have been blocked.No other probs so will ignore and move on. Martin
  7. madair

    Access Denied to .X-plane.org Forum/downloads (all)!

    Yeah I had one of those yesterday. Went to another page-no prob as I was logged in? Martin
  8. madair

    Saab 340A update features.

    Sounds good to me. Martin Madden Madair
  9. madair

    OOM-Not new?

    No probs Ben. Sorry if I am thinking out loud and I repeat I am not knocking your product, just searching for comment and advice. Having decided to go for it with X plane I naturally resist throw away answers. I've seen a lot of your posts. I'm not one of the lazy ones who say what do I do next. Equally I don't get fobbed off easily but am happy with feed back so far which helps me move forward. At this point I would usually put an"x" but don't think it would be appreciated! lol M
  10. madair

    OOM-Not new?

    The last log was post "crash" or very nearly. The first one was not, which was my lack of knowledge about x plane. Martin
  11. madair

    OOM-Not new?

    Thanks Ben I'm not knocking Gizmo but asking if there are historical problems which remain to be resolved. I saw reference to earlier problems but not that they had been resolved. I am pleased to hear it. It is a combination of inexperience with x plane and a steep learning curve which I am working on. I will go down the demo install route when I reach that point which I haven't yet. I note your remarks about the VRAM summary which is useful to know thanks. It may be widely known but as yet not by me-until now. At the moment the suggestion seems to be "it aint us". Ok I will persevere and see what I can come up with. I think it best to do so many things at once , otherwise the picture becomes clouded. I realise this is a good argument for demo install but I will see. Thanks again martin
  12. madair

    OOM-Not new?

    I have reviewed stings once more plus have done a complete uninstall reinstall of the aircraft. We will see where that goes before I mess with scenery. What does puzzle me is whether and to what extent x plane ever dumps anything from memory. If it just build and builds then memory usage is bound to suffer. EGHI was only at the start of the flight so I would not have expected that to be retained but seemingly it does? Also when I look at graphics card usage in settings it suggests that I have used or predicts the need for 1.2 GB, well beneath capacity. Am I missing something here? Of course most problems occurred post Skymax pro and previous reinstall (which may not have been done properly but now has). I don't expect you to comment on Skymax except to the extent that you are aware of issues on Gizmo which is used as part of your product. Finally as the issues seem to crop up after about am hr. I will review auto virus updates and make sure they are not suddenly happening in the background. I am along term MSFS user but thought I would make serious inroads into using x plane particularly now more presentable aircraft and scenery are available. I have to say I am not particularly encouraged so far. Martin I
  13. madair

    OOM-Not new?

    Jim I've recreated a similar flight between EGHI and EGBB as before and close to EGBB I started getting the memory warnings as before although it did not actually crash this time. Having said that I did notice that the scenery at EGBB was not displaying as it should. As an aside, but perhaps not for this topic, I have been having some difficulty starting the engines since a reinstall, having to reload the aircraft after which it worked normally.I mention this in case it is relevant. Here are the promised logs. Martin Log.txt GizmoLog.txt
  14. madair

    OOM-Not new?

    I have updated the EGHI scenery which is quite new to version 1.2 an update which has just come out.
  15. madair

    OOM-Not new?

    Thanks Jim I ran the same trip with another aircraft to see if the same thing happened which it didn't. I am not sufficiently experienced with x plane, being a long term MSFS user, so I hadn't appreciated that the Saab flight would not be there. I will do as you suggest and get back to you when I can. Martin
×