RRVyper

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RRVyper

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

174 profile views
  1. Machine ID Locked in XP10 Only

    An unfortunate reality, I guess. I know there is no perfect DRM system and piracy affects more than developers, I was jut a bit frustrated with the time it was taking to get a response. I'm not sure if Cameron is a one-man support team or how many support requests come in during the run of a day, I just didn't know where I was in the queue and it was keeping me from enjoying this great sim and the wonderful add-ons sold by X-Aviation. But, I'm back in the virtual skies now... ...and learning some patience.
  2. Machine ID Locked in XP10 Only

    Solved. Thanks, Cameron.
  3. Machine ID Locked in XP10 Only

    So today I fire up XP11 and it asks me to enter my X-Aviation credential then name my computer. I do so and now I have Machine ID Locked in XP11 as well. I have still to receive a response to my trouble ticket (S8HKQ) that was submitted for XP10. Should I submit another ticket now for XP11? Or perhaps email support? This is very frustrating. Randy
  4. Machine ID Locked in XP10 Only

    Thanks, Ben, but no joy: <edit> I checked the Machine IDs via Gizmo and they are identical in both XP10 and XP11. The Gizmo logs show a license database issue and empty license file (XP10 on the left). But the X-Aviation login is working.
  5. Deinstall before moving to XP11?

    Ben, I believe this is the issue I am having on my machine. My XP11 setup works fine and continues to activate, but XP10 on the same machine (separate drive) is now sitting at Machine ID Locked. It's possible I deactivated the actual machine it's installed on (if that's possible) since I hadn't used XP10 in quite a while and when it first fired up it asked for my XA credentials and also to deactivate a 'slot'. I have a ticket submitted and will await a reset. In the meantime, is there something I can try Gizmo-wise? Randy
  6. Machine ID Locked in XP10 Only

    While I wait for my support ticket to be addressed, can anyone shed some light on why I am receiving Machine ID Locked activation error in XP10 but the same products in XP11 on the same machine continue to activate OK. Is it an outdated Gizmo version in XP10? Is it the Windows 10 Creator's Update?