Sensient

XSquakBox - VATSIM traffic not visible during daytime

6 posts in this topic

Hi guys

 

I have XSquawkBox 1.2b installed and have an odd issue since installing SkyMaxx Pro 1.1. VATSIM online traffic isn't visible during daytime. 

I tested it with a friend of mine. When he placed his aircraft right next to mine, I could see the shadow of his aircraft but not the aircrafts itself. Also the enourmous Nav-, Beacon- and Strobelights are not visible at that time of day.

During dawn, sunset and at night, everything goes back to normal. To simulate what the issue looks like, I manually chaged the time of day:

 

Frankfurt - 1421Z

post-14324-0-76599000-1386679623_thumb.p

 

Frankfurt - 1450Z

post-14324-0-35523800-1386679634_thumb.p

 

Frankfurt - 1501Z

post-14324-0-37718600-1386679645_thumb.p

 

Frankfurt - 1632Z

post-14324-0-00654900-1386679655_thumb.p

 

Frankfurt - 2028Z

post-14324-0-29128000-1386679662_thumb.p

 

Anybody experience similar problems or even better, know what to do to resolve them?

 

Cheers

Mark

Edited by Sensient
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please disregard. The cause of the issue seems to lie somewhere else.

After uninstalling SkyMaxx Pro the issue still exists. 

 

So instead of spreading rumours about issues that do not have anythign to do with the great product, I'd rather thank the developers for this amazing package and all the hard work that was put into creating it.

 

Greetz

Mark

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for clarifying and you just save me some time........I hope you get it sorted!

 

-John

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Set your "shadows" to something, but not "global". Try 3d on aircraft only ... It is an issue with the CSL files...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jaggo82 - Thanks for the tip. I'll give it a shot and report whether it worked out for me or not. Is it an issue that came with XSB 12.b? Never had it before.

 

Grz

Mark

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jaggo82 - Thanks for the tip. I'll give it a shot and report whether it worked out for me or not. Is it an issue that came with XSB 12.b? Never had it before.

 

Grz

Mark

Yep, because XSB 12.b is compiled using the new SDK. The old CSL files are not.. A result is their textures having troubles with Global shadows, preventing themselves to be rendered correctly in total. Just switch to "3d on aircraft only" and you should be happy.

 

This problem should be sorted out, once Next-Gen CSL are on their way. But this will take a while... 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.