Jump to content
jeanfrancoisderrien

impossible to reassemble the crash bar

Recommended Posts

Good morning all

I have been looking for several days to solve a problem with the TBM 900
It is impossible to reassemble the crash bar!
I uninstalled and reinstalled version 1.11 without result
I disabled all plugins without results
I looked again at the tutorial: all the switches are OFF except Ignition. In this config it must be possible to raise the crash bar, except that with me it resets in the next second

Can a user of this plane confirm to me that as soon as the plane is loaded, without touching anything, the crash bar can be raised? if not after what actions is it possible?

I have a doubt that during the uninstall by the program "uninstall TBM 900" of the X-Aviation folder, all the files where folders are deleted. Besides, I manually delete the "Tbm900" folder located in "Output", as well as the TBM900_log.txt file
is it normal to have this path in the log: E: \ X-Plane 11 \\ Output \ TBM900 \ state

Any idea will be welcome! Thank you

TBM900_Log.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Good morning all
I have been looking for several days to solve a problem with the TBM 900
It is impossible to reassemble the crash bar!
I uninstalled and reinstalled version 1.11 without result
I disabled all plugins without results
I looked again at the tutorial: all the switches are OFF except Ignition. In this config it must be possible to raise the crash bar, except that with me it resets in the next second
Can a user of this plane confirm to me that as soon as the plane is loaded, without touching anything, the crash bar can be raised? if not after what actions is it possible?
I have a doubt that during the uninstall by the program "uninstall TBM 900" of the X-Aviation folder, all the files where folders are deleted. Besides, I manually delete the "Tbm900" folder located in "Output", as well as the TBM900_log.txt file
is it normal to have this path in the log: E: \ X-Plane 11 \\ Output \ TBM900 \ state
Any idea will be welcome! Thank you
TBM900_Log.zip
I think that this is an activation issue. The plane is not activated.

Sent from my SM-G960W using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
thank you jcallum
do you know how to activate it ? how to have the pop-up window of X-Aviation to enter mail and serial ?


No I don’t. It has always popped up automatically for me after reinstallation. I think that you should submit a ticket.


Sent from my iPad using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, jeanfrancoisderrien said:

I disabled all plugins without results

If you disabled Gizmo this will cause further issues. It is required.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×