Jump to content
Sign in to follow this  
Dooleybird

After install of IXEG 737 Classic no sound and Joystick input??

Recommended Posts

Hello,

After reading all the good reviews about the IXEG 737 Classic i thought this is the plane to have but i am still on the ground with this IXEG 737 Classic

After installing it in my XPLANE 11 (11.34 -steam version) it is not working !!!  The standard planes that come with Xplane 11 work with no problems at all!

So after installation of IXEG 737 in XPLANE i get the following issues;
1) No Sound  ( after restart of xplane 11 sound settings went to zero for some sound settings, bug?)
2) My Joystick (Warthog Hotas) the axis of joystick and throttle input does not work , only some buttons work.

Can somebody help me to get this working? 

Thank you

 

 

Edited by Dooleybird

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dooleybird said:

Hello,

After reading all the good reviews about the IXEG 737 Classic i thought this is the plane to have but i am still on the ground with this IXEG 737 Classic

After installing it in my XPLANE 11 (11.34 -steam version) it is not working !!!  The standard planes that come with Xplane 11 work with no problems at all!

So after installation of IXEG 737 in XPLANE i get the following issues;
1) No Sound  ( after restart of xplane 11 sound settings went to zero for some sound settings, bug?)
2) My Joystick (Warthog Hotas) the axis of joystick and throttle input does not work , only some buttons work.

Can somebody help me to get this working? 

Thank you

 

 

Hi Dooleybird,

Sorry that you are having problems with the IXEG.

1.) Make sure you set up the sound volumes in the IXEG preferences menu that pops out when you bump your mouse against the left side of the screen. You can adjust sounds that way, and may have accidentially lowered volume levels. Also note that unfortunately some sounds don´t move back up to "normal" if you have them set low on the IXEG (like the airconditioning) and then fly another aircraft in X-Plane

2.) Make sure that you have selected a valid (or make your own?) hardware profile when flying the IXEG 737. It is just the regular hardware control setup that you need to run, i.e. go to the "controls" tab in X-Plane and go from there.

Let me know how it goes, Jan

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×