Jump to content
Sign in to follow this  
Matt8251

Saab/Gizmo install problems

Recommended Posts

I got the Saab 340A for Xplane 11 a couple of days ago and it installed just fine but every time I log into the account it (in the sim)said account updated and a new window pops up to long in again, this time is fails to long me in.  The aircraft is useless and will not even start via auto start or any other way.  I have re-downloaded it and try it again see the same problems. I don't understand what is going on here.  I sent a trouble ticket in and got a number in my email but nothing telling me what to do with it or how to fix the problem just the same thing i email with.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't really see everything on the console window there. Do you have BitDefender or similar firewall installed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have xplane installed in c:/program files x86/... Windows protects this folder and is likely causing glitches. 

Move the xplane folder somewhere else. Try your desktop for now or somewhere inside your user folder. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is possible that your folder still has some write permissions causing your issue, Probably best to reinstall xplane some where other than windows, IE c:\xplane or another drive as most do. Than make a copy of teh clean working install, tha tway if it crashes you just need to copy it back no reinstall.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×