Jump to content
salsero_at

TBM900 and Terramax conflict

Recommended Posts

You guys promised to report, once the issue is resolved. I've read nothing official yet from Sundog/X-Aviation/HotStart.


I asked a serious question.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Cameron said:

 


I asked a serious question.

 

So has something changed meanwhile? I do not want to reinstall TM again and loop in texture reloading for 15 minutes...  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did have some problems installing SkyMaxx Pro 4.7. Upon starting Xplane after the install I got the Gizmo registration dialog and and a Terramaxx dialog in the lower left of the screen saying something about reinstalling "default textures". 

I solved the problem by temporarily disabling TerraMaxx, registering SkyMaxx and then enabling TerraMaxx again.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
I did have some problems installing SkyMaxx Pro 4.7. Upon starting Xplane after the install I got the Gizmo registration dialog and and a Terramaxx dialog in the lower left of the screen saying something about reinstalling "default textures". 
I solved the problem by temporarily disabling TerraMaxx, registering SkyMaxx and then enabling TerraMaxx again.
 


That's normal behavior, not a bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha. I forgot to tell that X-Plane hanged whilst showing the TerraMaxx dialog and SkyMaxx registration dialog. I had to force quit it after a while. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just FYI. I didn't have issue with TerraMax until the last flight KEUG-CYVR. I'm assuming TerraMax was attempting loading winter textures when CTD happens. I posted the log in Hot Start forum here (post at the bottom with log)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

Error is still present with TBM v 1.1.3. Terramax keeps reloading textures non stop, leaving X-Plane hanging while loading.

Freddy

Share this post


Link to post
Share on other sites

The last we heard from X-Aviation is that this error is caused by some custom DRM code in the TBM, and as such it's outside of our control. Make sure you're letting them know this is an issue in the TBM support forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×