Jump to content
mdapol

TBM 900 Activation fail

Recommended Posts

I'm also running into the TBM 900 license activation problem.  I'm running on a Mac and I get the same problem I've seen on other reports of this.  I enter my username and password and the activation spins and spins.  I have to Force Quit X-plane to get out of it.  I updated Gizmo to the latest version and the disk should be writeable since I just updated the TBM to the latest version.  Need help please.

 

Mark

Log.txt

TBM900_Log.txt

Edited by mdapol

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, mdapol said:

I'm also running into the TBM 900 license activation problem.  I'm running on a Mac and I get the same problem I've seen on other reports of this.  I enter my username and password and the activation spins and spins.  I have to Force Quit X-plane to get out of it.  I updated Gizmo to the latest version and the disk should be writeable since I just updated the TBM to the latest version.  Need help please.

 

Mark

Log.txt

TBM900_Log.txt

Do you have an anti virus package installed?

Recently (in the last six months) we've started seeing that anti virus packages are silently blocking HTTP communications on Windows machines.

Adding an exception for X-Plane to allow it to use http comms generally fixes the problem.

 

Can you please also provide your GizmoLog.txt from the X-Plane folder, this will show a little more information about your problem.

 

Thanks..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×