Jump to content
Sign in to follow this  
Chris737

Some issues on the Model (ext. and VC)

Recommended Posts

Dear IXEG

First i respect your hard work and love it realy :wub: more then my Wife :ph34r:

First thing is the missing Pitot on the tail 

Second the APU inlet is on the wrong Position must be a bit deeper ...

something is worng with the winglets are too Long nut sure or fat..  on the Classic is only 2,10m  high

I have an bug in the VC side window (only with Clouds ...)

Best regards

 

B733_16.png

 

 

Edited by Morten

Share this post


Link to post
Share on other sites

First the Saab, now this. Dude, you're nitpicking at things that are incredibly small, and I'm not even looking to validate them...I'm just astonished to read these posts from you over the past week.

Fly the plane. Enjoy the systems. You're going to ruin your own experience with your obsession to perfection on a 3D model. It's just not going to happen.

The only one that I will validate and feel is concerning is the window VC issue. I've never seen that before...wondering if it's a video card driver issue of sorts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I am not alone with this bug ! Yep an i have te current Driver installed (391.01) i use GTX 1070

@Cameron I know what you mean ceep cool B),  i love this Plane 

 

 

Log.txt

Edited by Chris737

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Chris737 said:

I am not alone with this bug ! Yep an i have te current Driver installed (391.01) i use GTX 1070

Ah, and that topic also says that xEnviro is the issue apparently.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Chris737 said:

But i dont have xEnviro  

 

See my log.txt 

 

best regards

The only other thing I could think of is a draw order issue in the X-Plane VR beta. Try reverting back to 11.10 and see what happens then. I can't re-produce that on my end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have that artifact in the left window too. It appeared when I updated x plane with the latest VR release a few weeks back. I am sure this artifact has something to do with VR.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

We will investigate if the artifact is still there with the upcoming Beta 11.20. If so, we need to report it to Laminar Research.

We have had similiar reports, usually related to other plugins that affect the shaders/colouring etc. in X-Plane. To isolate that possibility, it would be necessary to run the IXEG 737 as a standalone plugin with the latest graphics drivers.

As for nitpicking the 3D model, I think Cameron has good advice in not getting too obsessive. We (I) like to hear about obvious omissions (like the pitot tubes for the elevator feel system), but on the whole it will never be possible to get to 100% accuracy, especially with subjective assessments (that looks just a tad too slim...) and it is easy to forget to see "what is there" vs. "what is not right".

I experience a similiar effect myself when a game or add-on I use is slated for an update. I tend to not play it at all anymore, because I think: "well, its getting an update, so it must be faulty, so I am not wasting my time with something faulty..."

I understand the desire to help making a good project even better, but there is a fine line between constructive criticism and "counting peas", as we say in german ;). I am married to a perfectionist, and trust me, I learned about the downside of perfectionism... :lol:

Thanks, Jan

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok yep thats a Problem in Germany perfectionism  when you a Painter and a Gliderpilot . I can realy live with it ,and waiting for the updates from Laminar Research from this Bug. Thank you @Litjan

ps. you are an ex LH Bobby Pilot ?

 

best regards from EDDM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Chris, thanks for the letting us know! I didn´t get around to checking with the latest beta, yet!

Viele Grüße, Jan

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×