Sign in to follow this  
Followers 0
Dave23456

License doesn't work?

5 posts in this topic

Guys,

Haven't been simming for awhile now. today, I picked the IXEG 737 and went flying. I got this window telling me to put in my email and password... the window had big x on it. I couldn't log in. I tried to download the pack from the original link, I logged to my x aviation account and downloaded. after successful installation, it's the same... any ideas why I am getting this? Thanks!

Capture.PNG

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, Morten said:

Try this;

 

Hey, thank you for the answer. I did a full reinstall of the aircraft via the original link, shouldn't that solve it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Dave23456 said:

Hey, thank you for the answer. I did a full reinstall of the aircraft via the original link, shouldn't that solve it?

You MUST delete the file X-Plane / X-Aviation / marker.1   to resolve this bug.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Ben Russell said:

You MUST delete the file X-Plane / X-Aviation / marker.1   to resolve this bug.

worked, thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.