Sloboda

Gizmo is break after install beta 8.

17 posts in this topic

Hello,

i have try to Re install all X-Aviation. Impossible to repair.

Gizmo don't want to start.

Desktop Screenshot 2017.11.22 - 07.39.56.33.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please be diligent and read through the forums. This has been answered many times.

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had not see message writted on 19/08.

IXEG 1.2 Re Installed

Files deleted.

That's not working.

Sorry.

Desktop Screenshot 2017.11.22 - 09.01.46.62.jpg

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK Cameron,

perhaps because i can't find any "license_db.bin" in my X-Plane/X-Aviation ?

Like you can see on pictures, i have retry to follow the procedure.

You can it say License was updated but show the error on lua script.

You can see it not create the license_db.bin in the folder.

I hope you could tell me what happen.

Thanks for your help.Desktop Screenshot 2017.11.22 - 12.03.42.67.jpgDesktop Screenshot 2017.11.22 - 12.04.25.45.jpg

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cameron,

i'm very very sorry for disturbish.

I have try many possibilities.

I have try to copy license_db from XP10 to XP11 too but nothing work.

Like you know i have develop VoiceCommander so i will try to resolve quickly for make test on new XP versions.

Have a good day.

Best regards

Guillaume

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Cameron said:

It's very clear you did not follow the directions listed.

I think he could need some help, rather than being rebuked.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You second screenshot shows the marker.1 file still in place. Did you delete that also, as mentioned in the other topic?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes !!!

I have search an remove all files from X-Aviation and Gizmo.

I have success to activate without any problem.

Thanks for all

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think he could need some help, rather than being rebuked.

Then if that's what you thought you you should have offered it. I already helped him with a link to the answer.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

May I chime in? Well I will anyway, I don't think any forum can present the "tone" from a post.....Knowing Cameron as I do I don't feel he was posting sideways just being direct....

With that said I've given him a hard time in the past about his web presence ......But rest assured his intent is good LOL

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!  

So as not to start a new topic.

For which the inscription "FREEZE", after instal 737? If I want to change cpu or motherboard, what to do then?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi adbera,

please rephrase your question, I have no idea what you are asking.

Thanks, Jan

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Litjan said:

Hi adbera,

please rephrase your question, I have no idea what you are asking.

Thanks, Jan

 

 

5N9eg_OW4Jw.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahh, ok ^_^

You need to type FREEZE into the window so you agree that your OLD computer (before replacing the hardware) is now not used to run the 737 anymore.

This is to avoid that people run the 737 on many computers by saying that they built new hardware. You need to de-register the old hardware (which you are not using anymore).

Cheers, Jan

 

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.