Jump to content
Sign in to follow this  
crisk73

[1.0.7] LNAV not following route

Recommended Posts

Hi, I would like to add this report if not already sorted out in the new v1.1.

Route: LSGG RWY05 MEDAM4N MEDAM UL623 VEVAR VEVAR6C LFMN ILS04L

FL250, CI=25, ZFW 46kT, FOB=5000kg

Problem: on approaching LFMN, after NERAS LNAV turns northward instead of following plan to LEMPU.

If anybody can confirm this behaviour.

Thanks.

 

B733_LFMN.jpg

Edited by crisk73

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the report, we have done some work on a similiar problem (where you have a sharp kink in the route), but this looks like something else...

I will see if I can reproduce it on our 1.1 testbuild...

Jan

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

just ran into a simillar problem yesterday and today for verfication ;-)

Situation: EXONA-5A approach (STAR) for a ILS Rwy 03 at LPPT (Lisbon, Portugal)

Setup: Normal flight from LEVC-LPPT and second LPPT-LPPT only flying the above mentioned approach.

Version 1.07, XPLANE 10.51r2, Windows 7 64bit

Error: LNAV is not followed after ADSAD - PT406 inbound PT404 for right turn for NETVO point  (299deg to 029deg turn)

Oliver

Edited by Cebulon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the report - I believe this may be fixed in 1.1 - do me a favour and re-fly the scenario when(ever) the patch comes out...

Thanks, Jan

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×