Jump to content
Cameron

IXEG 737 Classic v1.0.7 Has Been Released!

Recommended Posts

1.07 update has made my 737 totally unflyable...engines will not start, gizmo errors, fmc errors, ground services won't work....is there a way to go back to 1.06?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Roger39 said:

1.07 update has made my 737 totally unflyable...engines will not start, gizmo errors, fmc errors, ground services won't work....is there a way to go back to 1.06?

 

At least you were able to update, read this and another thread, we can't even download and update!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Roger39 said:

1.07 update has made my 737 totally unflyable...engines will not start, gizmo errors, fmc errors, ground services won't work....is there a way to go back to 1.06?

 

Let's hope 1.08 is on the way within a day or two and that it'll be able to hotfix a broken installation of 1.07, i.e. without a full reinstallation of the aircraft.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, speedbird1229 said:

Any news on the update issue via hotfix?

Have you checked this out ?

 

Edited by Tom Stian

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a problem with the IXEG 737. It started when I reinstalled the 737 from a saved download when it first came out. After I installed the original 737 I installed the 107 patch. Thinking the patch will have all the previous patches IXEG has sent out for the 737. The plane now ignores the autopilot settings and does its own thing.... I know its a strange statement but true. Can anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, john643 said:

I have a problem with the IXEG 737. It started when I reinstalled the 737 from a saved download when it first came out. After I installed the original 737 I installed the 107 patch. Thinking the patch will have all the previous patches IXEG has sent out for the 737. The plane now ignores the autopilot settings and does its own thing.... I know its a strange statement but true. Can anyone help?

we trust you :)

but to help, we need more information! how someone else will be able to reproduce your issue if you do not provide anything?

please share your fmc programming, departure airport, procedures , runway, route, altitude, navdatabase version. All details you can share to reproduce your problem.

or you can make a video where you experience the problem.

we need something!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the response. With out getting into a long dialog. I reinstalled the patch and the plane seams to be on track. If it should happen again I will be more specific with the

details..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Have the most recent version. Is the issue with speedbrake / reverse thruster / flaps not working in replay mode going to be fixed - noticed they just stay in position they are in prior to starting replay. Minor annoyance (when watching a replay of a perfect landing)

Cheers 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/11/2016 at 2:21 AM, mossy75 said:

Hi,

Have the most recent version. Is the issue with speedbrake / reverse thruster / flaps not working in replay mode going to be fixed - noticed they just stay in position they are in prior to starting replay. Minor annoyance (when watching a replay of a perfect landing)

Cheers 

They work just fine to me.

Please confirm you have enabled this custom features on the 737 preferences menu!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×